• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון למתנה סימלית לגיסה שילדה שלישיה.
(סימלית במחיר, ובהקשר...)
תודה.

• הוסף לסימניות
קצת נדוש, אבל אולי בכ"ז:
mp3 (אם פי 3)

• הוסף לסימניות
תכיני לה סיר שלישקלאך(אטריות עם פירורים):D:D:D

אם הן בנות-שלוש בובות
אם גם וגם-3 בגדים זהים בצבע נייטרלי או שניים תכלת ואחד ורוד וכדומה
אם יש אחים גדולים בבית יש ספרים כמו "השלישיה"(קומיקס)
סט של 3 בקבוקים סינרים כפות וצלחות...
אולי יחד עם עוד בני משפחה תממנו לה צילומי ניובורן.

• הוסף לסימניות
3 שרשראות למוצצים

• הוסף לסימניות
אני מאד מאד נהניתי מהמחזיק למוצץ שכתוב עליו את השם- זה עוזר מאד להבדיל בינהם (זה לא תמיד קל....)

• הוסף לסימניות
או אולי עדיף שתשאלו אותה כל המשפחה מה היא רוצה.
אלו ימים לא קלים ואולי היא תעריך סוג אחר של מתנה
כמו פינוק אישי וכדו

• הוסף לסימניות
כמובן שנקנה לה משהו מכל הגיסות
אני שולחת לה מחר ארוחה ואני רוצה להוסיף לה משהו סימלי ממני,
אבל עם רעיון!

• הוסף לסימניות
אולי תעשי את הכל משולשים.
מפיונים משולשים, צלחות משולשים (אולי יש חיה כזו בחנויות יעודיות), פתק ברכה בצורת משולש.
לסיום כובע - לכובע שלי שלוש פינות....

• הוסף לסימניות
רעיון שמאמינה שהיא תאהב-זה באמת חבילת צילומים.
או הבטחה של ביביסטר-במהלך השלוש השנים הבאות;)(מתי שהיא תרצה)

• הוסף לסימניות
היה כאן בפורום פעם את הרעיון של עגלה מטיטולים, עשינו את זה לשלישיה (זה היה נוסף למתנה, כשביקרנו אותם לראשונה בביתם בגיל חודשיים).

קבצים מצורפים

• IMG_5085.PNG
    KB 530.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מיכל, איזה מתוק!!!
אפשר לקחת את הרעיון?

• הוסף לסימניות
הרעיון לא שלי.. היה את זה כאן בפורום פעם (רק שזה היה בודד, ופה עשינו לשלוש, והוספנו את כל האביזרים מסביב בשביל האווירה..)

• הוסף לסימניות
על דרך הטיטולים, עשיתי פעם "עוגה" מטיטולים 3 קומות, רק שזה היה לתאומות פגיות וזה הצריך המוווון טיטולים ניו בורן של האגיס. יצא מאוד מרשים, כל קומה קטנה מזו שתחתיה ופיזרתי אביזרי תינוקות מסביב.

• הוסף לסימניות
מיכל
איך מחברים את כל הטיטולים? הם לא נהרסים?

• הוסף לסימניות
גם אנחנו עשינו פעמים רבות עוגות טיטולים.
קושרים כל טיטול בנפרד עם סרט מתנות דק, הוא לא אמור לההרס.
רק שאהבתי כאן את השדרוג של העגלות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1166837:
על דרך הטיטולים, עשיתי פעם "עוגה" מטיטולים 3 קומות, רק שזה היה לתאומות פגיות וזה הצריך המוווון טיטולים ניו בורן של האגיס. יצא מאוד מרשים, כל קומה קטנה מזו שתחתיה ופיזרתי אביזרי תינוקות מסביב.

מנסיון, הטיטולים ניו בורן של האגיס פשוט דפוקים, אז תרחמו על היולדת ואל תתקעו אותה עם כזאת כמות ענקית של טיטולים ש'בל תשחית' לזרוק אותם.

של פמפרס מעולים! (אין לי שם מניות, לצערי...;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1167632:
מנסיון, הטיטולים ניו בורן של האגיס פשוט דפוקים, אז תרחמו על היולדת ואל תתקעו אותה עם כזאת כמות ענקית של טיטולים ש'בל תשחית' לזרוק אותם.

של פמפרס מעולים! (אין לי שם מניות, לצערי...;))

ממתי הניסיון?
כי את צודקת שאכן עד לפני שנה וחצי היו דפוקים
אבל לאחרונה הם ממש שיפרו
יש לי תינוקת בת חמישה חודשים ואצלה ממש הופתעתי לטובה (אחרי הנסיון שהיה לי מאח שלה...)

(וגם לי אין מניות בהאגיס....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1167650:
ממתי הניסיון?
כי את צודקת שאכן עד לפני שנה וחצי היו דפוקים
אבל לאחרונה הם ממש שיפרו
יש לי תינוקת בת חמישה חודשים ואצלה ממש הופתעתי לטובה (אחרי הנסיון שהיה לי מאח שלה...)

(וגם לי אין מניות בהאגיס....)

נסיון טרי מאוד!

יש לי תינוק בן שלושה שבועות, בשבועיים הראשונים קנינו האגיס, כל שעה וחצי-שעתיים היה צריך להחליף לו גופיה כי היא התרטבה. הכל ברח החוצה מהטיטול.
אח"כ קניתי פמפרס, ועכשיו יש לי של פרימיום-טיטולים, ומאז התינוק נקי והגופיות יבשות.

• הוסף לסימניות
אל תשכחי שבינתיים התינוק גדל והשמין, מה שהשפיע על הענין...
כשהם מידי קטנים לפעמים הטיטול גדול עליהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה