שלישיה

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מקסים ומגרה!
קצת מפריע לי בעין שיש הרבה רווח מעל הקערה העליונה והקערה התחתונה חתוכה.

• הוסף לסימניות
המטבוחה מצוינת. השאר קצת חיוורים לי.

• הוסף לסימניות
לא צלמת, אבל כמו שחיילי אמרה
המטבוחה מצויינת אבל השאר ממש חיוור לי , אולי דווקא לשלב עם רקע אחר היה נראה יותר טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1910130:
עפ"י המתכונים, אין פה מטבוחה...........

התכוונתי לאדום ההוא למעלה, מה שזה לא יהיה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.

נכתב ע"י חיילי פייג;1910100:
המטבוחה מצוינת. השאר קצת חיוורים לי.

אם המטבוחה מצוינת, אז סלט החצילים יצא על הפנים :)
(זו רוויה מוגזמת. אני יוריד אותה)

רוטב הפיצה, בהחלט חיוור. הוא במקור היה כזה, עקב כמות גדולה מדי של מיונז.

הסלט התחתון הוא סלט עגבניות וזה אכן הצבע שלו.
זה באמת מעניין איך שע"י ריסוק וערבוב חזק של עגבניות ושמן, מתקבלת תוצאה כתומה.

• הוסף לסימניות
התאורה יפה ונקיה
הקימפוז לא משו... ממכם הייתי מצפה ליותר

• הוסף לסימניות
הייתי מנמיכה את עוצמת התאורה ומאזנת אותה יותר,
מלמעלה מימין קצת מואר מדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה