שלישית מודעות מענינות

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אני לא נוהג להעלות לכאן מודעות שאני מפרסם
שלא יאשימו אותי בפרסומת סמויה
אבל הפעם כ"כ נהניתי מההברקה שהייתי חייב שמישהו יוריד לי את ההתלהבות
ואיפה אפשר לעשות את זה בצורה הכי טובה אם לא פרוג :D (ואם אפשר להרוויח פרסום על הדרך למה לא :cool:)
ועכשיו למודעות עצמם
הייתי חייב מודעות שיבלטו בתוך ים המודעות (אני בטוח שכל בעל עסק אומר את זה לעצמו בערב חג)
ולכן להשתמש בנוסח כמו "קולקציה מדהימה וייחודית" וכדו' היה לא רלוונטי
בהתחלה חשבתי לתפוס דאבל כדי שבטוח כולם יראו אבל אז שברתי את הראש מה למען השם אני ממלא בדאבל
לכן החלטתי ללכת על שלישית חצאי עמוד ברצף שיתמצתו את היתרון של החנות בצורה מענינת ולא שגרתית
(וחשוב לי לשמוע ביקורת בעיקר על הקופרייטינג פחות על הגרפיקה כיון שאני לא הגרפיקאי ואני מעדיף לא לתת קרדיט כיון שלא ביקשתי רשות והמודעה נעשתה באחד בלילה תחת לחץ של עורך העיתון אז אני לא בטוח שזה הדבסט שלה)

קבצים מצורפים

• sus.mpg.jpg
    1.2 MB · צפיות: 20
  • sus1.mpg.jpg
    1.4 MB · צפיות: 21
  • sus3mpg.jpg
    1.2 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
הרעיון ממש יפה ומיוחד.
כן אתייחס לעיצוב - ההבדלים בין המודעות לא מספיק בולטים.
רק בגלל שהעלת 3 תמונות הבנתי שחייב שיהיו שונות
בצפייה ראשונה לא שמתי לב להבדלים.
אולי תשנו רק את הצבע של הבגד ממודעה למודעה. זה כבר יראה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות ברמה;1392135:
הרעיון ממש יפה ומיוחד.
כן אתייחס לעיצוב - ההבדלים בין המודעות לא מספיק בולטים.
רק בגלל שהעלת 3 תמונות הבנתי שחייב שיהיו שונות
בצפייה ראשונה לא שמתי לב להבדלים.
אולי תשנו רק את הצבע של הבגד ממודעה למודעה. זה כבר יראה אחרת.
דבר ראשון אין כאן אפשרות לשנות (אלא אם כן אני אצטרך לפלוש לכל בתי קרית ספר ולהחרים להם את העיתונים ולהחליף בחדשים :eek:) יותר העליתי בשביל ביקורת לאחר מעשה
ולעניין ההערה האמת שעכשיו אני אוחז שמישהו שהראתי לו בהתחלה לפני הפרסום לא הבין מה ההבדל ואז לא נפל לי האסימון
אבל יכול להיות שזה עובד הפוך על הפוך
הבן אדם רואה שלש מודעות אחת אחרי השניה והוא מנסה להבין מה ההבדלים ביניהם ובסוף הוא קולט (בתקווה) ואז הרווחתי זמן התייחסות יקר שלא הייתי מקבל אם הכל היה ברור

• הוסף לסימניות
האמת, לקח לי שניה לקלוט את ההבדל בין המודעות. וזה טוב בעיני.
כי כך מדפדפים שוב אחורה וקדימה. כאילו משחקים מצא את ההבדלים....
בהצלחה בשטח!

• הוסף לסימניות
יש צדק בדבריכם.
זה בדיוק מה שקרה לי
חזרתי שוב לראות למה יש 3 תמונות זהות ואז מצאתי את ההבדלים.
אז הנה עלי זה עבד וכנראה על עוד כמה סקרנים כמוני...
אהבתי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
העיצוב מקסים!
אני דווקא כן שמתי לב מייד להבדלים בין התמונות.
הדבר הקטן שהפריע לי הוא שאת הבגדים והכסף שינו מתמונה לתמונה ולעומת זאת השעון נשאר אותו הדבר.
היה יפה להחליף גם לעוד סוגי שעונים.

• הוסף לסימניות
גם אני נהנתי שמי לב למודעה בעיתון.
רק מפריע לי הנוסח היומרני: לכל תקציב.
מה, ואם התקציב שלי 5 שח? 20 שח?
אולי אני מוזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1392238:
גם אני נהנתי שמי לב למודעה בעיתון.
רק מפריע לי הנוסח היומרני: לכל תקציב.
מה, ואם התקציב שלי 5 שח? 20 שח?
אולי אני מוזרה.
האמת שאני רציתי לכתוב "ובתקציב שתוכלי" וזה התחרז לי עם "תבחרי" וה"תרצי"
אבל הגרפיקאית טענה שזה נשמע יותר טוב
אבל בכל אופן אני לא חושב שמישהי באמת תבא לחנות עם מטבע של חמשה שקלים ותגיד ככה היה כתוב בעיתון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MASTERPIECE.P11;1392197:
העיצוב מקסים!
אני דווקא כן שמתי לב מייד להבדלים בין התמונות.
הדבר הקטן שהפריע לי הוא שאת הבגדים והכסף שינו מתמונה לתמונה ולעומת זאת השעון נשאר אותו הדבר.
היה יפה להחליף גם לעוד סוגי שעונים.
יכול להיות שאת צודקת אבל גם ככה עד שהגרפיקאית הצליחה להוריד שעון מסכן מהאינטרנט עם כל החסימות של המערכת לא היה נעים לי לשגע אותה למצוא עוד שני סוגי שעונים שהם על אותו קו אבל שונים ו...שתוכל להוריד אותם
(אני יודע שעכשיו כולם יגידו לי "פעם הבאה תקח גרפיקאית פרטית". אז זהו שפעם קודמת לא רק שלקחתי גרפיקאית פרטית אלא גם קופירייטרית פרטית על טהרת הפרוג ואכן הם עשו עבודה מעולה אבל זה לקח לי תקציב רציני מההכנסות (כולל כל הפרסומות) ולכן החג הזה החלטתי לנסות לבד ולבדוק את ההבדלים)

• הוסף לסימניות
מעילעול שלי ברכב מכר/עניין חדש או איפה שזה פורסם ( לא זוכרת פשוט)
אז ראיתי את הפרסום פעם אחת, דפדפתי לעמ' הבא ושוב אותה מודעה! ( על פניו זה נראה בהתחלה אותו דבר ממש) בפרט שאני לא מתעמקת במודעות אלא מרפרפת מלמעלה, ושדפדפתי שוב לעמ' הבא אז כבר קלטתי את ההבדלים .. וכן... חזרתי לאחור לראות מה הם .. לדעתי רק חבל שהם טיפה לא יותר מודגשים
הצלחות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1392249:
יכול להיות שאת צודקת אבל גם ככה עד שהגרפיקאית הצליחה להוריד שעון מסכן מהאינטרנט עם כל החסימות של המערכת לא היה נעים לי לשגע אותה למצוא עוד שני סוגי שעונים שהם על אותו קו אבל שונים ו...שתוכל להוריד אותם
(אני יודע שעכשיו כולם יגידו לי "פעם הבאה תקח גרפיקאית פרטית". אז זהו שפעם קודמת לא רק שלקחתי גרפיקאית פרטית אלא גם קופירייטרית פרטית על טהרת הפרוג ואכן הם עשו עבודה מעולה אבל זה לקח לי תקציב רציני מההכנסות (כולל כל הפרסומות) ולכן החג הזה החלטתי לנסות לבד ולבדוק את ההבדלים)

מעניין אותי מאוד לשמוע מסקנות, בשביל הלימוד של כולנו, מה היו "התוצאות" של שנה שעברה אחרי ההשקעה, לעומת התוצאות מהפרסום עכשיו.

• הוסף לסימניות
מסקנא אחת כבר בטוח יש לי
גם אם קיבלת הברקה ואתה בטוח שזאת הברקת המאה
תמיד טוב לשאול מישהו מבחוץ (לא הגרפיקאית) איך זה נראה
כיון שלפעמים מרוב שאתה בתוך העניין הכל נראה לך ברור ואתה לא רואה את הפשלות
מה שבן אדם מבחוץ יכול לראות בשניה
(הבעיה שלא תמיד יש כח להעלות לפרוג:()

• הוסף לסימניות
הבעיה השנייה- לפעמים מקבלים עבודה S.O.S ולכו תחפשו יועצים באשמורת שלישית...

• הוסף לסימניות
אני לא הבנתי את המשפט
"בכל זמן שתרצו"- מה הוא אמור להביע?

וכן לא מספיק מפורט למי מיועדת החנות- נשים? נערות? ילדות? שבת? יומחול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MASTERPIECE.P11;1393424:
הבעיה השנייה- לפעמים מקבלים עבודה S.O.S ולכו תחפשו יועצים באשמורת שלישית...

בפרוג תמיד כדאי לנסות להעלות לקבלת חו"ד,
החבר'ה פה עובדים בכל שעות היממה.. תתחילו לעקוב.

• הוסף לסימניות
ברור שהכוונה לנשים, נערות.
ברור שלכל תקציב, אין הכוונה פרוטות בודדות.
וברור שבכל שעה - היא אכן כמעט בכל שעה. במיוחד דפדפתי כדי להיווכח במו עיני האם אכן הם פתוחים בשעות לא שגרתיות. צדקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה