שיתוף - לביקורת שלך לעד, אמא🙏😢

• הוסף לסימניות
בהשראת חזרת החטופים והחללים לביתם, ברוך השם!

אמא.
כבר שנתיים שאת בוכה,
מתייסרת על שאינני.
כבר שנתיים שאת רוצה,
לשמוע את קולי, 'הנני'.

אבל לא.
הנני לא כאן, גם לא שם,
רחוק ממך כל כך.
חיות אדם צמאים לדם,
לקחו לי את החיים, אותך.

עד הסוף.
עד הרגע האחרון היית,
נכחת בכל נשימה שלי.
עד שנפחתי נשמתי בכית,
למרחקים קולך שמעתי.

מספיק.
הגיע הזמן כבר לשחרר,
להישען עליו, על אבא.
אני לא מתכוון לוותר,
אתפלל אצלו עלייך, אמא.

שתשכחי.
כי חובה על המת שנשתכח,
גם מלב מיוסר ושסוע.
עולם חדש עוד ייפתח,
ובאחרית ימים לפנייך אפציע.

אני מבטיח.
חזרתי אלייך אחרי שנתיים,
בתוך ארון ולא על שתיי רגליים.
בזכות הדמעות ששפכת כמים,
מצאה נפשי מנוחה גם בשמיים.

תמשיכי.
תתפללי עוד, את גיבורה,
אבא מלקט כל תפילה שלך.
עוד רגע יבשר הבשורה,
ואת גואל הצדק אלינו ישלח.

אז, או אז, אזכה לראות פנייך,
ותווכחי, שתפילותייך לא שבו ריקם

• הוסף לסימניות
צמרמורת.
ביטוי אומנותי ומרגש של זווית שמעט נדחקה לפינה, בצל השמחה הגדולה עם שיבת החטופים החיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה