מדריך שלכם! 5000 שקל שנתי לבזבוזים או לחיסכון. אתם תחליטו!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דיווח קריאת מונה כל חודש במקום שנציג חברת חשמל יבוא
קריאת מונה כל יום!!
יש לכם מונה חשמל (בבנינים חדשים זה בכניסה לבנין) ואתם כל יום כותבים באתר את המספרים שמופעים
כל יום אתם מזדכים ב5 שח
כאן מדווחים

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
קריאת מונה כל יום!!
יש לכם מונה חשמל (בבנינים חדשים זה בכניסה לבנין) ואתם כל יום כותבים באתר את המספרים שמופעים
כל יום אתם מזדכים ב5 שח
כאן מדווחים
מזדככים 5 שקל על כל יום?
נשמע לא הגיוני (בקישור אני לא רואה פרטים על הזדכות)

• הוסף לסימניות
מזדככים 5 שקל על כל יום?
נשמע לא הגיוני (בקישור אני לא רואה פרטים על הזדכות)
אני עדיין לא ניסיתי כך שאני לא יכול לאשר\לשלול אבל קיבלתי את הקישור וההסבר מפרוג ממשהו שעשה

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני עדיין לא ניסיתי כך שאני לא יכול לאשר\לשלול אבל קיבלתי את הקישור וההסבר מפרוג ממשהו שעשה
אשמח לשמוע ממי שיודע
באתר אין אזכור להזדכות
1692268862047.png

• הוסף לסימניות
בנק לאומי
דיברתי איתם, ואל הסכימו להוריד כלום,

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם יש מישהו שעשה את זה, איך בדיוק זה עובד? תודה!
איזה מוזר.
לא כתבתי כאן כלום.
איך צוטטתי?
פגעסוס?
רוגלות?
NSO החליטה לעשות על פרוג קופה?

וועדת חקירה כאן ועכשיו!

• הוסף לסימניות
בנק לאומי
דיברתי איתם, ואל הסכימו להוריד כלום,
אם יש לכם עלות על כרטיס אשראי, פשוט תזמינו אחד בחינם מגוף חיצוני. יש בלי סוף כאלה. תחפשו חינם לתמיד, כדי שלא יהיה עוד שנה בתשלום חודשי של 18 שקל.

• הוסף לסימניות
אפשר לדווח על אברך- שעובד בתור וועד בית לביטוח לאומי?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי במזרחי טפחות להוריד עמלות, לא הצליח

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי במזרחי טפחות להוריד עמלות, לא הצליח
אם אין לך עניין בטפחות
פשוט תעבור לבנק אחר
זה מה שאני עשיתי אחרי שפועלים לא הסכימו
לקח לי בדיוק 10 דקות מאז שנכנסתי לבנק עד שיצאתי עם חשבון חדש כולל ניוד של כל ההוראות קבע
בהצלחה

• תודה
  • הוסף לסימניות
אם אין לך עניין בטפחות
פשוט תעבור לבנק אחר
זה מה שאני עשיתי אחרי שפועלים לא הסכימו
לקח לי בדיוק 10 דקות מאז שנכנסתי לבנק עד שיצאתי עם חשבון חדש כולל ניוד של כל ההוראות קבע
בהצלחה
לאיזה בנק עברת?

• הוסף לסימניות
אני יצרתי איתם קשר
הם חזרו אלי ביקשו שאשלח למייל חשבון חשמל ועוד כמה דברים
בתגובה ביקשתי קודם הסכם שאני רוצה לראות, לא יודעת מי הם
מאז נעלמו עקבותיהם :(
הם חברה קיימת של תחנות דלק בצפון. (https://www.prog.co.il/threads/עדיין-קיים-ניוד-חשבון-חשמל-בזול-עם-10-הנחה.890562/post-12527607)
לא צריכים להיות יותר מידי קיימים, הם בסה"כ זכיין של גביה עבור חברת החשמל. לדעתי אין מה לפחד, כמובן בלי אחריות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה