- הוסף לסימניות
איזה רוגע ושלווה !!!
איזה מצלמה?(דגם)
איזה מצלמה?(דגם)
וואו!!!
מושלם!!!
כבר חשבתי שבשביל כאלו תמונות צריך איזה דגם הרבה יותר יקר!
לתשומת לב, המקדם הוא "תנו לי מחמאה"..היי
סט נחמד
התמונה השניה היא הטובה בסט -תמונה מעולה
אבל... חבל שחתכת לכלב את הזנב
אם לא היית חותכת התמונה הייתה מושלמת
תמונה מספר 1 היה נכון יותר לפתוח עוד קצת
למעלה מעל לראש , כי צפוף שם
וגם למטה וכמובן לא לחתוך לכלב את כפות
הרגליים
תודה רותי!!ממש שווה לפתוח!
מענין למה זה עולה ככה??
תמונות מושלמות יעל! אלופה שאת!
חחחח
תודה על המחמאה
אבל אני לא אשקר שאתה קצת ביקורתי מדי![]()
באמת ???
אוקיי אקח לתשומת ליבי
אני משתדל לתת הערות בונות בלבד
תיקונים קטנים הכרחיים לדעתי שיכולים מאוד לשדרג את רמת התמונות
לא חייבים לקבל את מה שאני כותב
גם לרצות לא להתקדם ולהשאר ברמה שנמצאים בה זה בסדר אם זה מה שרוצים
והרמה שלך בהחלט גבוה מאוד
אז מתנצל שהערתי
אשתדל להמנע מהערות![]()
אל תבין אותי לא נכון...
אני בעבד ביקורות.. ואני גם לומדת מהן המון
אבל תכלס..יש מצבים שבהן הערות הן לא ניתנות לשינוי
התמונה כבר צולמה. ואי אפשר לחזור אחורה
ברגע שהעלתי את התמונה שהזנב טיפה חתוך... הבנתי לבד שהייתי צריכה להקליק עוד כמה פעמים ולמקם יותר טוב אבל זה עניין של שניות שלא תמיד חוזרות על עצמן, ולפעמים מרוב שהתמונה יפה אתה סולח לעצמך על הפאשלה..
אבל יש ביקורות שהן חסרות טעם כמו שראיתי באשכול אחר " היה עדיף שהילד יעמוד במקום אחר" או כל מיני כאלה... זה משהו שאי אפשר לתקן
אלא אם כן זה תיקוני צבע... תאורה.. וכו שאפשר במקום לתקן ולהעלות מחדש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים