שלכת - שיתוף

• הוסף לסימניות
בהשראת פוסט על צביעה בתה ברחוב האומן.
ניסיתי גם אני.
ותחמתי עם קרנדש רטוב...
שלכת.jpg

• הוסף לסימניות
מוזר..
אני לא רואה שהעלתי את התמונה אתן כן רואות אותה?

• הוסף לסימניות
אני רואה
מדהים!!!

אולי תכתבי על זה הסבר
(או שתתני לי את הקישור להסבר)

• הוסף לסימניות
אני רואה
מדהים!!!

אולי תכתבי על זה הסבר
(או שתתני לי את הקישור להסבר)
מוזר שאני לא רואה...

ובקשר להסבר:
פשוט מאד מכינים תמצית תה חזק חצי ממנו שפכתי לכוס נוספת ודיללתי במים.
כך שיש לי כעת צבע חום כהה ובהיר.
אותו הדבר עשיתי עם קצת נס קפה.
וצובעים כמו עם צבעי מים.
את הקו התוחם של העלים עשיתי עם עיפרון קרנדש טבול במים...(ככה הוא נמרח מושלם:))
וזהו...
מה שנחמד זה שהציור נושא כעת ריח חורפי חמים.;)

• הוסף לסימניות
מיוחד!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי בעבר עם תה צמחים בצבעים שונים, לא התקבל יפה כמו הדוגמא.
אבל אולי באמת עם תה וקפה זה יתקבל יפה יותר.
אנסה

• הוסף לסימניות
עם תה צמחים הצבע יוצא ממש בהיר.
ויש צורך לצבוע כמה שכבות.
לכן זה אולי לא מצליח כמו תה רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה