• הוסף לסימניות
הבת שלי חזרה מהגן עם כמה עלי שלכת ובקשה תמונה
(היא לא הייתה במצב לתמונה אבל אחותה זכתה)
ולא להאמין היא גם צחקה:D

• הוסף לסימניות
סיפור יפה.
ו............?.

• הוסף לסימניות
נחמי זה מהמם
התאורה מוצלח ביותר
והחיוך שלה פשוט כובש

• הוסף לסימניות
מהממת!
איזה תמונה כובשת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה קוביצק;2307878:
נחמי זה מהמם
התאורה מוצלח ביותר
והחיוך שלה פשוט כובש

נכתב ע"י רחלי 1234;2307917:
מהממת!
איזה תמונה כובשת!
תודה חברות
עשיתי לה תמונות סמאסקייק ובכולם היא בוכה אולי 1-2 לא
אז החיוך הזה ממש לא ברור לי
ב"ה

• הוסף לסימניות
תמונה מצוינת ומעלה חיוך

• הוסף לסימניות
איזה מותק, טוב שהיא חוזרת לך מהגן נקיה כל כך ;)

• הוסף לסימניות
הצבעים של הבגדים עם השלכת מהמם. הייתי מנסה לקחת אותה עם הבגד הזה ומחפשת קצת שלכת בחוץ.
והכיוך שלה פשוט כובש!!!

• הוסף לסימניות
טפו פטו---
נתנה את עצמה טוב!!
חיוך כובש!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
כיף לשמוע
נותן רצון להמשיך
נכתב ע"י רחלממוריס;2309122:
איזה מותק, טוב שהיא חוזרת לך מהגן נקיה כל כך ;)
איזה גן-בגד של שבת שנלבש ל5 ד
בזמן שעשינו סמאשקייק

נכתב ע"י photosbyrik;2310244:
הצבעים של הבגדים עם השלכת מהמם. הייתי מנסה לקחת אותה עם הבגד הזה ומחפשת קצת שלכת בחוץ.
והכיוך שלה פשוט כובש!!!
איפה אני ימצא שלכת יפה בארצנו?
אשמח לשמוע על מקומות עם הרבה עלי שלכת(ירדתי למטה וחזרתי עם 10 עלים שמצאתי בכל הרחוב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה