• הוסף לסימניות
רק אל תעיזו להוריד ולהשתמש כרקע ;)
IMG_5521.jpg

קבצים מצורפים

• IMG_5521.jpg
    IMG_5521.jpg
    2.2 MB · צפיות: 107
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אויש,
יש לי בעיה...
אני צריכה שתתאימי לי את זה לשתי מסכים....:p

ועכשיו ברצינות,
זה גלויה אמיתית רייזי...!
בטוח את צילמת?!

פשוט מהמם בכל קנה מידה!!!!!!!!
תמשיכי להפתיע ולהצליח!

• הוסף לסימניות
כמו שחני כתבה זה נראה ממש מהתמונות של ווינדוס..
הצבעים משגעים!

• הוסף לסימניות
טוב, רייזי,
תעשי לנו טובה ותורידי ת'שם שלך מהשביל.
תני לנו ליהנות מהתמונה ככה כמות שהיא.
איפה צילמת?

• הוסף לסימניות
נראה גלויה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איפה? מתי? אמיתי?
ואוו, רציתי רקע לשולחן עבודה... אינמצב???

אמיתי לגמרי, פארק היטן במנצסטר.
זה היה רגע שנכנסתי לפארק, וצבטתי את עצמי לבדוק אם אני ערה.
חתיכת אגדה שם...

אם את רוצה אני מוכרת את התמונה;)
טוב, רייזי,
תעשי לנו טובה ותורידי ת'שם שלך מהשביל.
תני לנו ליהנות מהתמונה ככה כמות שהיא.
איפה צילמת?
זהו \אני לא יכולה, השם שלי היה כתוב על השביל שם..... ;):p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה