שלל ציורים מהתקופה האחרונה

• הוסף לסימניות
התירס ההוא,
'עולם שכולו טוב...'

הכול,
מ-י-ו-ח-ד-!!!

• הוסף לסימניות
העליזות... השמחה... האור... הכיף...

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר, ציור הנוף של התירס מזכיר סגנון ציורים ברמה בינלאומית,
אין מה לומר, הכשרון הולך ומשתבח....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;848587:
תודה
מנגה וקצת פוטושופ

התירס עליו עומד הילד לא שלי הוא הגיע מהלקוח שכנראה קנה אותו ממאגר ציורים וקטוריים באינטנט
אי אפשר להגיע לכזה סדר בלי וקטורי.....ניסיתי

כמובן שבציור של התירס, עיקר העניין זה הצביעה, האוירה, הקומפוזיציה, הילד המקסים... כלומר, אם אני הייתי מקבלת תירס כזה מהלקוח, זה לא היה נראה כ"כ טוב... :(:D

• הוסף לסימניות
אגב, dan,
אתה תלמיד של גל אדרי? אולי למדתם שניכם אצל אותו מורה? מאוד מזכיר לי את הסגנון שלו...

• הוסף לסימניות
גל אמנם חבר טוב אבל לא למדנו יחד
הוא כלל לא מצייר ...הוא אמן תלת מימד
מעניין במה ראית סגנון דומה

• הוסף לסימניות
משהו במראה הכללי...
הסה"כ בציור המלא עם התירס הזכיר לי את העבודה שלו בספר על התפוח והילדון עם האופניים.. לא זוכרת בדיוק מה זה היה.

• הוסף לסימניות
מתיקות שלא נגמרת!!!!!!
והציור עם התירס? מ-ד-ה-י-ם!!!!
פתחתי כבר פעם שלישית רק כדי לשזוף בו את עיני, ועדיין לא שבעתי!
מיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחדמיוחד!!!!
אינמילים! כשרון עצומענקמדהיםנפלא....! :)

:p:p:p

• הוסף לסימניות
בוא'נה

אתה משתדרג
משהו מיוחד

• הוסף לסימניות
ציורים משהו משהו

• הוסף לסימניות
מעולה מעולה מעולה!
והקומיקסים... כ"כ מביעים!

• הוסף לסימניות
מדהים ביותר
חלק מביעה מקצועי וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה