עזרה שלפוחיות בכף היד לאחר כוויה

• הוסף לסימניות
שכבת אלוורה ! עם נילון נצמד !
פלאים!

• הוסף לסימניות
שלפוחית בכוויה בדרך כלל מראה על כוויה דרגה שניה (לא מחייב ) אני הייתי ממליצה לפנות למישהו שמבין בכוויות רק ליתר ביטחון
וברור אם השלפוחית מתפוצצת לשים משחה אנטיביוטית

• הוסף לסימניות
שלפוחית בכוויה בדרך כלל מראה על כוויה דרגה שניה (לא מחייב ) אני הייתי ממליצה לפנות למישהו שמבין בכוויות רק ליתר ביטחון
וברור אם השלפוחית מתפוצצת לשים משחה אנטיביוטית
מהמידע שיש לי (מע"ר 44) אין ככ מה לעשות רק לחטא את המקום (ברנשילד בעברית...) ולדאוג שהשלפוחית חא תתפוצץ. אם יש פה מישהו עם יותר ידע נשמח להחכים.

• הוסף לסימניות
אני גם למדתי מע"ר
ובנוסף אמא שלי מטפלת בכוויות ולפי מה שהיא עושה זה לשים ברנשילד ולדאוג שלא יתפוצץ אם מתפוצץ לשים משחה אנטיביוטית
עדין חושבת שאם עדין כואב האזור של הכוויה ויש שלפוחית מומלץ לפנות למישהו שמבין בכוויות

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר נכוותי והזעקתי את בעלי להשיג לי ברנשילד עקב כל ההמלצות בפרוג.
ראיתי את המרכיבים... ויש שם מים, וקצת שמו עץ התה.
מוזר שזה הסיפור מאחורי המשחה המצליחה הזו, ואף אחד לא שם לב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה