שלשה צלמים ורב אחד

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG_09572.JPG
    KB 132.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יפ(ו)ה........

לא יודע למה החלטת שלושה אני רואה שישה....יש לי בעיה?? אני רואה כפול??? :):):)

• הוסף לסימניות
את השלושה הוא התכון לתפוס,
השאר סתם נידחפו.

• הוסף לסימניות
מה בדיוק הולך שם עם 2 הכובעים?

• הוסף לסימניות
תמונה יפה. אולי היה כדאי להסיט את כל התמונה שמאלה, כך שדווקא הרב יהיה כולו בפריים, ודווקא אצל הצלמים יראו רק את המצלמות. בכל אופן, השאלה היא את מה רצית בעיקר להראות.

• הוסף לסימניות
טוב רבותיי אני מתנצל 'טעיתי' בספירה.......??!!??

• הוסף לסימניות
בס"ד

היי אמיש,

אם תשים לב הסיטואציה המעניינת היא דווקא אצל הצלמים. איך שהם אחד על השני וכל זה בשביל לצלם את האיש הקטן בפינת הפריים.

עכשיו אתה מבין למה בחרתי כך?

• הוסף לסימניות
שריל'ה - טעות!

• הוסף לסימניות
תפיסה נחמדה.

• הוסף לסימניות
מצאו חצובה מקורית :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;423222:
בס"ד

היי אמיש,

אם תשים לב הסיטואציה המעניינת היא דווקא אצל הצלמים. איך שהם אחד על השני וכל זה בשביל לצלם את האיש הקטן בפינת הפריים.

עכשיו אתה מבין למה בחרתי כך?

מסכים.

• הוסף לסימניות
טוב הצלחת להצחיק אותי בשביל תמונה טובה הצלם לא אכפת לו מהצלם התחתון וכן הצלם למטה לא אכפת לו מההוא למעלה העיקר שהתמונה הטובה תהיה אצלו יבוא השלישי ויכריע בינייהם

• הוסף לסימניות
אני רואה עוד צלם- אותך!- משתקף בזגוגית החלון ומצלם:D

• הוסף לסימניות
רגע! רגע!
מי זה הרב החשוב הזה שבשבילו כל המהומה ומעיכות הפנים?

• הוסף לסימניות
הרב מיכל יהודה ליפקוביץ שליט"א

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi;423468:
אני רואה עוד צלם- אותך!- משתקף בזגוגית החלון ומצלם:D

אז זהו שכולכם ראיתם רק את יעקב משתקף (או שאתם חושבים שזה הוא...) אז אם תתבוננו וזה לכאורה מה שאנו צריכים לעשות בתמונות "להתבונן" תגלו שיש שם שני צלמים משתקפים על החלון ושניהם עם חולצה לבנה, הימני גם עם כיפה לבנה והשמאלי זה יעקב...

התבוננות מועילה לכולכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה