מידע שימושי שלשולים והקאות בלתי פוסקים!!!!! עזרה דחוף!

• הוסף לסימניות
הבת שלי כבר שלושה שבועות עם הקאות ושילשולים.
כבר שלוש פעמים זה השתפר והיה נראה שעבר ממש לגמרי וחשבנו שזהו ולמחרת הכל חזר שוב!!!!

מישהו מכיר כזאת תופעה?
הקטע שאנשים נדבקים ממנה אבל זה לא הגיוני שזה וירוס , וירוס לא לוקח כל כך הרבה זמן.....

• הוסף לסימניות
אצלנו היה לבן שלי שרשרת וירוסים במשך כחודשיים. הוא אושפז לאחר שירד 10% ממשקל גופו.
אך הרופאים היו תמימי דעים שזה כמה הדבקות והיות שהקיבה לא חזרה לעצמה היא מקבלת מחדש וירוס דומה.

• הוסף לסימניות
היתה חולת קורונה?
אולי זה אפטר קורונה
ויכול להיות שזה וירוס
יש וירוסים שלוקחים מלא זמן...

• הוסף לסימניות
בהחלט יכול לקחת גם שלוש שבועות, הכי חשוב לשים לב שלא מתייבשת ונשארת חיונית!
ולפנות ליעוץ רפואי- כמובן

• הוסף לסימניות
כבר שלוש פעמים זה השתפר והיה נראה שעבר ממש לגמרי וחשבנו שזהו ולמחרת הכל חזר שוב!!!!

מישהו מכיר כזאת תופעה?
הקטע שאנשים נדבקים ממנה אבל זה לא הגיוני שזה וירוס , וירוס לא לוקח כל כך הרבה זמן.....
אצל בתי זה היה תסמין לדלקת ריאות סמויה
אין לי הסבר הגיוני איך זה בדיוק קשור
חזר על עצמו כמה פעמים וכבר ידעתי להתעקש על צילום ריאות

כמובן שיכול להיות גם רגישות/אלרגיה כלשהי
כמו שכבר כתבו תנסי פרוביוטיקה

• הוסף לסימניות
בתקוה שהיא במעקב רופא
בדיקות דם נעשו לה?

ומאד חשוב לתת תזונה מתאימה שהקיבה תתאושש ותתגבר.

בריאות שלימה ושיעבור לה במהירות!! זה לא קל בכלל

• הוסף לסימניות
אצלנו היה לבן שלי שרשרת וירוסים במשך כחודשיים. הוא אושפז לאחר שירד 10% ממשקל גופו.
אך הרופאים היו תמימי דעים שזה כמה הדבקות והיות שהקיבה לא חזרה לעצמה היא מקבלת מחדש וירוס דומה.
היא כבר ירדה יותר מ-10% אחוז ממשקל הגוף...
מדובר בילדה בת שנה ושמונה.

אז מה עשיתם?
היא מתאוששת לגמרי ליום יומיים ומתחילה שוב...
כבר שלוש פעמים.

• הוסף לסימניות
אצל בתי זה היה תסמין לדלקת ריאות סמויה
אין לי הסבר הגיוני איך זה בדיוק קשור
חזר על עצמו כמה פעמים וכבר ידעתי להתעקש על צילום ריאות

כמובן שיכול להיות גם רגישות/אלרגיה כלשהי
כמו שכבר כתבו תנסי פרוביוטיקה

איך אפשר לדעת אם מדובר בדלקת ראות סמויה? איך חשבתם על זה?
לא הגיוני שמדובר ברגישות או אלרגיה כי אנחנו נדבקים ממנה גם...

• הוסף לסימניות
היית אצל רופא?

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת אם מדובר בדלקת ראות סמויה? איך חשבתם על זה?
לא הגיוני שמדובר ברגישות או אלרגיה כי אנחנו נדבקים ממנה גם...
בפעם הראשונה רופאת ילדים חשדה שאולי זה נגרם מדלקת למרות שהריאות היו נשמעות לה נקיות.
אח"כ כבר הכרתי את התופעה

*עריכה: אני רואה שכתבת שאתם נדבקים אז כנראה שזו לא דלקת ריאות.

רפואה שלמה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תבדקו רפואית! לשלול הרעלה ממזון או חומרי הדברה וכד'

• הוסף לסימניות
תשללו התפשלות מעיים.

• הוסף לסימניות

מישהו מכיר כזאת תופעה?
תשללו חידק במעיים. חייב ברור רפואי מקיף!!
אני משערת שהיא במעון?

• הוסף לסימניות
ב"ה
שהשם יעזור שיהיה רפואה שלימה

להיות עירני מאד על החיוניות
צריך בירור מעמיק יותר

• הוסף לסימניות

מישהו מכיר כזאת תופעה?
אולי תבדקו במעון שלה עם יש ילדים עם אותה בעיית שלשולים , ולפי זה תפעלי , מה לקחת איזה כדור

• הוסף לסימניות
כדאי מאד, ולפעמים חובה, לתת לשתות "מינרלי" במצב של איבוד נוזלים ומלחים מתמשך.
לפעמים ההקאות והשלשולים הם חלק מהתייבשות, שגורמת לקושי בספיגת נוזלים.
בכל אופן שתייה של מינרלי, בהרבה מקרים עוזרת להרגיש הרבה יותר טוב, גם אם לא תמיד מרפאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה