שם לחנות מתנות

• הוסף לסימניות
איזה שם אפשר לקרוא לחנות מתנות בבני ברק ?

ההצעות שניתנו לי עד עכשיו הם "גיפט" "תמנתי" "תמר".
אשמח לקבל עוד הצעות.

• הוסף לסימניות
מתנות נאות...
שי בי (כמו שי לי) (אפשר באנגלית SB )
ועוד באנגלית : גיפט פור יו.

• הוסף לסימניות
מתוך ויקפדיה:
מתנה (מונחים נרדפים: שי, לישי, תשורה, מנחה, דורון, זבד, אשכר, מתת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1435297:
איזה שם אפשר לקרוא לחנות מתנות בבני ברק ?

ההצעות שניתנו לי עד עכשיו הם "גיפט" "תמנתי" "תמר".
אשמח לקבל עוד הצעות.

תמנתי כבר יש [אני]

• הוסף לסימניות
יש בירושלים. עכשיו חושבים על בני ברק. ;)

• הוסף לסימניות
לא בא לי שיתקשרו אלי לשאול אם אני מוכרת מתנות.
תחפשי שם אחר

• הוסף לסימניות
מה הקשר של תמנתי למתנות בכל מקרה?

• הוסף לסימניות
לבבות, פונפון, שנהב, מתן, נוי, שי...
חסר?

• הוסף לסימניות
למה השם חייב להיות גזור מהמילה מתנה או מילים הנרדפות אליה?

קודם כל תאפייני את חנות המתנות. זו חנות יוקרה וסטייל או עממית?
אלו מתנות שימשיות וקלאסיות או יותר בסגנון של מוצרי פופ. יהיה שם גם מכשירי כתובה? וכ'

אח"כ תחשבי מה עוד משדרת חנות המתנות שלך חוץ ממתנה.

כמו שכתבה אפרת, שמות של חפצים.
או רגשות

נרקיס, כיבודים,

• הוסף לסימניות
מכל הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה