כללי שם לחנות סבונים

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שם לחנות שמוכרים סבונים עכשיווים.
(ולא סבון של פעם...)
תודה!

• הוסף לסימניות
סבונבון

• הוסף לסימניות
סבבה
סביונים
סבונבונירה (ע"מ בונבונירה)
לי-סבון

• הוסף לסימניות
  • סבונית/ריחנית-על משקל עכשוית
  • עונג
  • סבון וריח
  • soap

• הוסף לסימניות
SABON

• הוסף לסימניות
בועות

סבון-נעים

ניחוחות סבון/ ניחוח הסבון

• הוסף לסימניות
סבון פלוס
או ככה- סבון+

• הוסף לסימניות
חנות שמוכרת רק סבונים ? פעם ראושנה שאני שומע על כזה דבר.
השאלה היא גם מה מייחד סבונים עכשויים, שהם יותר מוצלחים באיכיותם או יותר מקוקשקים במראם. זה מאד משמעותי לגבי סוג השם.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את הסבוניה. באופן כללי אפשר לבחור סתם שם שמצטלצל יפה ויוקרתי בלי קשר למילה סבון על כל הטיותיה... (אולי אם יש להם שם פרטי או משפחה מקורי שנשמע טוב) ואיזה סלוגן חזק שיסביר שמדובר בחנות סבונים. (אם את מכירה את רשת ״ללין״ תביני על מה אני מדברת.)

• הוסף לסימניות
זהב וקצף

לא מתאים למטרה, אבל חמודי... :)

• הוסף לסימניות
מפיץ ריח
להתענג
תענוגות
חוש הריח
מטהר אויר
סבוני

• הוסף לסימניות
סבונבון - הכי יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה