כללי שם לחנות רהיטים

• פותח הנושא LF4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קודם כל -לברר למה רוצים לשנות שם?
האם הם עומדים בפני מיתוג מחדש? אם כן, האם המיתוג מחייב שם חדש?
צריך לזכור שהחלפת שם זה לא בהכרח מומלץ
למה?
אם לחנות יש קהל ותיק, שמכיר אותה טוב וחוזר לקנות שם - כלומר, לקוחות קבועים וטובים, הם עלולים לחשוב שהחנות החליפה בעלות, או שהיא נסגרה ונפתחה חנות אחרת במקומה (מה שקורה חדשות לבקרים לצערנו...)
בקיצור - זה עלול לערער את היציבות של קהל המטרה הקבוע של החנות.
בנוסף -
אם לחנות יש מוניטין מסויים, והוא טוב - החלפת שם בעצם מוחקת את המוניטין הקיים וצריך לבנות תדמית מחדש.
מתי זה נצרך?
כאשר חנות עומדת בפני שינוי מהותי באופן הפרסום, בקהל המטרה, במוצרים.
כאשר חנות עורכת שינוי מהותי - החלפת שם היא מוצדקת ולפעמים גם הכרחית כדי להטמיע מחדש את המותג.

לגבי הדיון פה על פורניר -
פורניר הוא ציפוי שעשוי מקליפה של עץ אמיתי.
יותר איכותי מפורמייקה וסיבית
פחות איכותי מעץ מלא.
בקיצור - משהו באמצע כזה....
נחשב עמיד ושומר על ברק לאורך שנים
מקובל לצפות רהיטי סנדוויץ' עם פורניר וכך רהיט חזק מקבל גימור יפה.
לעומת זאת -
אין מה להשוות בין רהיט סדנוויץ' מצופה פורניר
לבין רהיט מעץ מלא איכותי.
בקיצור -
זה לא שם שמעיד על יוקרה, אלא שם של "משהו באמצע כזה",
ולא מביא איתו אווירה מיוחדת או מסר מעניין.

אם תכתבי מה בדיוק הסיבה לבחירת שם חדש אולי נוכל לסייע...

• הוסף לסימניות
רהיטבע

• הוסף לסימניות
אפשר דומה לסלוגן של בזק (בזק. הכי טוב בבית) רהיטבע. הכי טבעי בבית

• הוסף לסימניות
הצעתי לפני זה "עץ-לי" - והסלוגן: רהיטים קונים. עץ-לי (רהיטים קונים אצלי) רק יש לשים לב שפה אומרים מלעיל ופה אומרים מלרע

• הוסף לסימניות
מה אומרים?

השם "רהיטבע" לחנות הוצע ע"י המשתמש: EstiArt

קבצים מצורפים

• רהיטבע.PNG
    KB 54.1 · צפיות: 29
  • רהיטבע - לוגו.PNG
    KB 55.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אפשר אולי גם רהיטבעי כדי שיתשלב עם הסלוגן. פשוט ראיתי שיש שם כזה (רהיטבע) כבר לחנות רהיטים

• הוסף לסימניות
נשמע טוב, רהיטבעי
לא ידעתי שיש רהיטבע

• הוסף לסימניות
רהיטבע עם הנקודות יותר יפה
רהיטבעי תוכלי לשים נקודה אחת.. הלוגו יפה מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני מסכים בהחלט, רק בחוק אסור לקרוא לאותו שם של מוצר/ פטנט/ חנות וכו'... באותו שם.

• הוסף לסימניות
--

הלוגואים לשם "רהיט טבעי"

קבצים מצורפים

• רהיטבעי.PNG
    KB 42.4 · צפיות: 21
  • לוגו - רהיטבעי.PNG
    KB 43.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברייני;2186046:
לדעתי שם לא מוצלח.
למיטב ידיעתי זה סוג עץ לא איכותי. הסתכלתי גם בויקיפדיה וזה מה היה כתוב שם: "הוא ציפוי העשוי משכבת עץ דקה מאד של עץ משובח (פחות מ-1 מ"מ), המודבקת על לוחות מעץ נחות או על לוחות עץ מעובד כמו סיבית (MDF), שבבית, עץ לבוד וכדומה. פורניר נקרא בשוק גם ויניר."
לא הייתי נכנסת לחנות שהשם שלה הוא של רהיטים לא איכותיים.
זהו עץ מאד משובח ואיכותי הוספת בטעות את המילה ״לא״ (הסתכלי שוב בויקיפדיה) אם רוצים לשדרג רהיט אפילו זול ופשוט מוסיפים לו פורניר למראה יוקרתי.

• הוסף לסימניות
אני אישית אוהבת נקודות....
הלוגו עם הנקודה יותר מיוחד

• הוסף לסימניות
גם אני... אני הייתי הולך על השני עם הנקודה.... בכל מקרה צריך לדבר עם מי שפתח את הדיון ולשאול אותו לגבי זה.

• הוסף לסימניות
אז צריך לחשוב על שם חדש...

• הוסף לסימניות
אבל צריך שמי שפתח את הדיון יהיה שותף אליו.

• הוסף לסימניות
הי חשבתי שזו את...
עזוב תעזוב... עמו :) !

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה לכל המגיבים/ות
הסיבה העיקרית למחשבה לשנות את שם החנות, הוא מאחר והשם הקיים הוא באידיש ואנשים מתקשים לאיית את השם בצורה נכונה.

החנות עוברת שדרוג והתפתחות אך לא עברה מיתוג מחדש

גם עכשיו אנשים מגיעים לחנות, למרות שקשה לאיית את השם.

המחשבה לשנות את שם החנות הגיעה לאחר שיחה עם קופירייטר שמיזמתו פנה לבעל החנות כי לדעתו עליו להחליף שם

בעקבות התגובות כאן בפורם, לעת עתה השם "פורניר" ירד מן הפרק. ויתכן כי יישאר עם השם הישן

• הוסף לסימניות
אולי רהיטילי או שבעצם קיימת חנות כזאתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה