כללי שם לעלון פירסום

• הוסף לסימניות
אני חייבת שם לעלון פירסום- זה דחוף... ולא עולה לי שום דבר טוב לראש.....
אנא זרקו רעיונות.........

• הוסף לסימניות
יפה,, תנו לי עוד, בבקשה....

• הוסף לסימניות
תני בקוים כלליים מאפיינים ואז נוכל לחשוב על משהו מתאים. רק פרסומי? סגנון מגזיני או מודעות?
באיזה איזור?
סגנון יוקרתי או עממי?

• הוסף לסימניות
בעצם במחשבה שניה... אולי 'קקטוס' ? (זה פחות טוב מ'אסם' או 'תנובה' או 'אגד' ?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1107663:
תני בקוים כלליים מאפיינים ואז נוכל לחשוב על משהו מתאים. רק פרסומי? סגנון מגזיני או מודעות?
באיזה איזור?
סגנון יוקרתי או עממי?

מגזין פרסומי בלבד ישלב בתוכו מדור קטנטן לנשים (מתכון, טיפים וכדו..)
סגנון עממי... מודעות פירסומיות...

• הוסף לסימניות
'המפורסם'
'טוב לדעת'
'מודעה שווה'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1107665:
בעצם במחשבה שניה... אולי 'קקטוס' ? (זה פחות טוב מ'אסם' או 'תנובה' או 'אגד' ?)
לחברות שהזכרת, ישנה משמעות מילולית מובהקת בין שם החברה לעיסוקה, אולי למעט אגד..
קקטוס זה יותר דומה ל"אושר עד" או "א"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1107744:
לחברות שהזכרת, ישנה משמעות מילולית מובהקת בין שם החברה לעיסוקה, אולי למעט אגד..
קקטוס זה יותר דומה ל"אושר עד" או "א"

המקור של השם אגד נובע מאיגוד של חברות הסעה.

ראה ויקיפדיה: "אגד" נוסדה כקואופרטיב ב -1 בינואר 1933 כתוצאת מיזוג של ארבע חברות תחבורה ציבורית קטנות במרכז הארץ: (המהיר, הגה, קדימה והתאחדות הנהגים). את השם "אגד" הציע המשורר הלאומי חיים נחמן ביאליק.

בטח שילמו לו על השם המפוצץ הזה אלפי דולרים....

• הוסף לסימניות
אחרי שהציעו את למען דעת וקקטוס...
אני מציעה את אפרתה...

סתתתתתתתתתתם.

אני מנסה לחשוב על רעיונות..

• הוסף לסימניות
ידיעון ה----
(העיר, הכפר, הקריה, האזור, השכונה, הקהילה....)

;)

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!!
השתמשתי באחד השמות שהעלתם.........

• הוסף לסימניות
נו.. אולי תגלי.... (דרגת הרוממות של האדם והישרות האנושית שטבע ה' יתברך בבריאה היא הכרת הטוב, וזה כולל בתוכו גם לידע אותנו במה בחרת....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה