שם לעסק...

• הוסף לסימניות
אני ממתגת עכשיו לוגו למעצבת שזה אומר עיצוב מתנות ברמה גבוהה וייחודית!

הלקוחה רוצה את עזרתכם בבחירת שם לעסק

יש לה כמה רעיונות, נשמח לשמוע את דעתכם המקצועית / דעתכם כקהל יעד

1.אודם שוֹשן

2. FORLY

3. LOVEYOUR

הקונספט העיצובי:

יוקרתי ייחודי אך גם מזמין...

• הוסף לסימניות
שום שם לא לגמרי נראה לי- כקהל יעד. אבל נראה לי שמשהו מאיזור ה"אודם שושן" עדיף על משהו באנגלית.

• הוסף לסימניות
לכל השמות אין את היתרון של 1. קריא 2. קליט וכמו שאמרו כבר לא עונה על הקונספט של יוקרתי וכו' (עצם זה שלקח לי כמה שניות לקלוט איך לקרוא את אודם שושן) אולי רק אודם או רק שושן ובכלל להמנע משמות באנגלית רק אם הם ממש קליטים כמו LOOK

• הוסף לסימניות
עלה לי איזה רעיון, משהו שאפשר לחשוב בכיוון:
למה לא לחשוב על שפות אחרות? איזה שם קליט ולא מורכב משפה אחרת. נגיד אם הלקוחה מייבאת שוקולד מיוחד מבלגיה- אז איזה שם שגם נשמע טוב וגם המשמעות שלו קשורה לעסק.
כי שם באנגלית כבר לא משדר יוקרה.

סתם רעיון שעלה לי, אני לא מתעסקת בתחום הפרסום.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות,
האם יש לכם רעיון לכיוון אחר?

• הוסף לסימניות
אגדה.
אשכר. (=מתנה, מילה נרדפת)

• הוסף לסימניות
השמות באנגלית ממש לא משדרות יוקרה מפני ש:
א. אין כאילו מילים בכלל. מה זה forly?? וכן foryour?? אם הולכים על אנגלית אז אנגלית תקנית לא מילים מפוברקות. אם התכוונת להגיד "לי" זה - for me "לך": for you
ב. קהל היעד אמור להבין את מה שאת רוצה לשדר. האם קהל היעד הם חוצניקים? אם כן תחשבו טוב על מילה באנגלית יוקרתית . לא סתם מילה באנגלית. עצם היותה אנגלית עוד לא הופך אותה ליוקרתית.

• הוסף לסימניות
שמות לעיצוב מתנות הרמה גבוהה

מעל המצופה

שי דיזיין

• הוסף לסימניות
תציעי ללקוחה לשלם עבור שרות של קופירייטינג וייעוץ פרסומי.
היא לא תפסיד מכך!
אם תרצה, תפני באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה