דרוש מידע שם לשבת גיבוש בנושא עלייה לארץ ישראל

• הוסף לסימניות
אני אמורה ליצור מיתוג לשבת גיבוש, ומחפשת שם קצר וקולע – עדיף 2–3 מילים או משפט קצר-פסוק גם טוב.
.
חשבתי על רעיונות בסגנון רוחני ותנ"כי, למשל:
  • "מי יעלה בהר ה'"
  • "עלה נעלה"
אשמח להציע רעיונות נוספים בסגנון זה – קצרים, חמים ומשפחתיים, שמתאימים לאווירת שבת גיבוש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל התגובות והעונות!
אשמח ממש לשם קצר וקולע, עם משמעות של עלייה רוחנית, ומעורר תחושה של קרבה, עלייה והתעלות
אם אפשר.

• הוסף לסימניות
נעלה

• הוסף לסימניות
"עליה משותפת"
"יחד נבנה דרך"
"מחוברים בדרך"

• הוסף לסימניות
"דרך של עלייה"
"עולים יחד למעלה"

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות מתואם עם המזמינים.
מה הדבר שמדבר אל קהל היעד?
מצוות התלויות בארץ, קדושתה, חיים יהודיים מלאים, כיבוש הארץ, שותפות בגאולה, וכדו'...
המשפט אמור להיות משהו שיגרום אצלם לזהות עם הרגש שמניע אותם לחשוב לעלות לארץ.

זה גם מאוד תלוי בשאלה מי קהל היעד.
מובן שרעיון כמו שהוצע פה - 'עלה למעלה עלה' לא מתאים לכל סגנון.

אני חושבת שאם בציטוטים אנחנו עוסקים, ניתן להעזר באנשים שעסוקים ומכירים את דברי חכמינו לאורך הדורות על נושא העלייה והמגורים בארץ, כולל השירה שנכתבה על כך לאורך הדורות. אני מאמינה שבכתבתי רבותינו יש הרבה משפטים יפים שיכולים לקלוע לכזאת שבת. (אולי יש פורומים מסוג אחר שיושבים בהם כאלו אנשים).

• הוסף לסימניות
שבת נחלה - מתכתב גם עם 'כל המענג את השבת נותנים לו נחלה בלי מצרים', וכמובן עם א"י

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאם בציטוטים אנחנו עוסקים, ניתן להעזר באנשים שעסוקים ומכירים את דברי חכמינו לאורך הדורות על נושא העלייה והמגורים בארץ, כולל השירה שנכתבה על כך לאורך הדורות. אני מאמינה שבכתבתי רבותינו יש הרבה משפטים יפים שיכולים לקלוע לכזאת שבת. (אולי יש פורומים מסוג אחר שיושבים בהם כאלו אנשים).
מדובר בשבת התאחדות משפחתית, שבה ההורים שלהם עולים לארץ ישראל אחרי עשרות שנים.

רציתי לשלב גם את רוח העלייה לארץ ישראל, וגם את המשמעות של עלייה רוחנית.

ממש רוצה פסוק מהתנ''ך אם יש או שילוב של שם ופסוק.
שוב תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
אני אמורה ליצור מיתוג לשבת גיבוש, ומחפשת שם קצר וקולע – עדיף 2–3 מילים או משפט קצר-פסוק גם טוב.
.
חשבתי על רעיונות בסגנון רוחני ותנ"כי, למשל:
  • "מי יעלה בהר ה'"
  • "עלה נעלה"
אשמח להציע רעיונות נוספים בסגנון זה – קצרים, חמים ומשפחתיים, שמתאימים לאווירת שבת גיבוש.
מדובר למשפחה? לקבוצות? מי קהל היעד?

• הוסף לסימניות
בשם השם נעלה ונצליח

ושם נעלה ונראה (מוסף שלש רגלים)

וקבצנו יחד (שמונה עשרה חול)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אל הארץ הטובה
ברננה נעלה
חמדה טובה
כאן זה בית כאן זה לב
אל על

• הוסף לסימניות
אל הארץ הטובה
ברננה נעלה
חמדה טובה
כאן זה בית כאן זה לב
אל על
שבתי (בבית ה') - גם שבת קודש, גם שבת אחים, גם ישיבת ארץ ישראל

• הוסף לסימניות
תמיד בעליה
אבל הכי יפה לדעתי,ובטוח את תבחרי בשם הזה
אחרי ההקדמה המופוצצת הזאת
תעלו,תגיעו

• הוסף לסימניות
אנשי מעלה
כמה מעלות טובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה