שם משתמש בBezeq free

• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף שם משתמש וסיסמה בבזק פרי או לחלופין דרך להשיג זאת

• הוסף לסימניות
יש לך תשתית של בזק?

• הוסף לסימניות
אתה צריך חבר שאתה מכיר שמנוי לזה, שיסכים להביא לך

נדמה לי שמסכימים ל 5 מכשירים אז יש כאלה שלא מפריע להם

• הוסף לסימניות
שמעתי על מישהו שהתחבר לנטפרי ויש לו wi fi
הטכנאי של נטפרי השתלט על תשתית שהוא קלט
ולקח משם את שם המשתמש והסיסמא...

• הוסף לסימניות
לדעתי אין רשות לאף אחד להשתלט כשיש סיסמה. כאשר יש רשת פתוחה ניתן לומר שהבעלים אינם מקפידים שהרי יכלו לחסום ולא חסמו - אבל כאשר יש סיסמה יכול להיות שאתה מפחית לו מהירות וכדומה זה נראה לי ממש קרוב לגזל אם לא גזל ממש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2275313:
אתה צריך חבר שאתה מכיר שמנוי לזה, שיסכים להביא לך

נדמה לי שמסכימים ל 5 מכשירים אז יש כאלה שלא מפריע להם

ושסומך עליך, כי זה אותו סיסמא גם לבזק קלאוד וגם לבזק שלי,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri kazav;2275332:
שמעתי על מישהו שהתחבר לנטפרי ויש לו wi fi
הטכנאי של נטפרי השתלט על תשתית שהוא קלט
ולקח משם את שם המשתמש והסיסמא...
לא נשמע לי נכון...

• הוסף לסימניות
זה לא מאט את הגלישה,
כשמתחברים לבזק פריי דרק wifiאפשר להשתמש רק ב 5% ממהירות הגלישה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה