כללי שם קובץ ומקומו

• הוסף לסימניות
אני רוצה שכל דף שאני שומר בוורד או באינדיזיין יהיה כתוב על הדף או עמוד שם הקובץ ומקום אחסונו
מי יודע איך עושים זאת מאד דחוף לי המון תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסק;1451065:
אני רוצה שכל דף שאני שומר בוורד או באינדיזיין יהיה כתוב על הדף או עמוד שם הקובץ ומקום אחסונו
מי יודע איך עושים זאת מאד דחוף לי המון תודה

בייצוא לPDF?

• הוסף לסימניות
זה העיקר, אבל רציתי לדעת איך עושים זאת שכל פעם שאני מדפיס דף יהיה עליו אוטומ' השם של מיקום קובץ כדי שיהיה קל לחפש אח"כ המון תודה

• הוסף לסימניות
באינדיזיין אפשר ע"י משתנה בשם: File Name.
כנס להגדרות שלו ב-Edit וסמן V ב: Include Entire Folder Path.
כמובן שאפשר לעשות את זה בתבנית הקבועה של אינדיזיין, (נגיד בשולי העמוד) ויהיה לך את זה תמיד.
בוורד, גם אפשרי לכאורה, אבל עד כמה זה חשוב/דחוף?

• הוסף לסימניות
הרבה בוורד
אני עובד אינדיזיין תפריט עברית אם להגיד לי בעברית
תודות רבות והרחבת הדעת

• הוסף לסימניות
(משהו כמו: ) אות > משתנים > שם קובץ > ערוך > כלול נתיב קובץ מלא.

• הוסף לסימניות
בוורד אתה צריך להוסיף שדה, שנקרא שם קובץ עם הוספת נתיב מערכת.
הקוד יהיה:
FILENAME \p

• הוסף לסימניות
בוורד איפה אני מוסיף את השדה???

• הוסף לסימניות
תזכו לכל מה שמתחשק לכם
מצאתי שזה בכותרת עליונה תחתונה
אבל האם אין משהו שמגדירים שכל העמודים בוורד יהיו ככה

• הוסף לסימניות
לא יכול לענות לך, כי מאז שהרסו את וורד (ב2003) אין לי מושג איך מגיעים לחלונית שדות.
מה שאני עושה, זה להכניס מספור אוטומטי, או משהו אוטומטי אחר, קליק על השדה, ערוך שדה, ואז אני יכול לבחור איזה שדה שאני רוצה. אני יודע שזה נשמע דבילי, אבל בוורד היו יותר הזויים כששינו הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסק;1452258:
אבל האם אין משהו שמגדירים שכל העמודים בוורד יהיו ככה
אתה שומר את התבנית של וורד. כמדומני Normal.dotx
חפש איפה הקובץ הזה. ותשנה אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה