שמואלי - איור ראשון!

• הוסף לסימניות
בס"ד

איור ראשון של שמואלי הקטן שלנו בן ה-9 חודשים. לדעתי זה יצא די דומה לו.
כרטיס ברכה לסבא ליום ההולדת, וליתר דיוק - לשני הסבים (: - בכרטיס השני שניתי ל-57 :p, התאריכים שלהם מאוד קרובים...
שיטת צביעה: copics + גירים.

קבצים מצורפים

• שמואלי_לפרוג2.jpg
    KB 155.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מתוק מתוק!!

• הוסף לסימניות
יפהפה!
פשוט מתוק!

• הוסף לסימניות
מתוק! מדהים! כל פעם נהנית מחדש!! (אגב, מזל טוב)

• הוסף לסימניות
דבש!
מה זה copics?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yael;926160:
בס"ד

איור ראשון של שמואלי הקטן שלנו בן ה-9 חודשים. לדעתי זה יצא די דומה לו.

שימי פה תמונה שלו, מענין לראות... :)

תודה על השיתוף!!
משגע!

היום ראיתי בדוכן של ספרים ספר שאיירת את הכריכה שלו... מדהים...

• הוסף לסימניות
איזה איור מתוק ומיוחד!
אהבתי את הבקבוק שמשפריץ את המספר...

(באיזו תוכנה?
ואשמח ליותר הסבר על השיטה, מה הכוונה Copies?
כירוקה- אשמח לכל מידע)

• הוסף לסימניות
איזה יפה!!!!!

• הוסף לסימניות
ממיס.
יש לך קו מיוחד וצביעה מיוחדת. כל יצירה - רמה של איכות.

• הוסף לסימניות
COPIC

לכל מי ששאל גם בנושאים הקודמים, אלו ה-copic, זה הגוונים שיש לי בנתיים, הם די יקרים אז אני כל פעם קונה קצת.

אני ממש נהנית לצבוע איתם ולמעשה תמיד רציתי לנסות אותם וללמוד איך לצבוע איתם נכון. אני אישית אוהבת את הצביעה המסורתית יותר אבל בכל זאת רוצה להשיג חדות. כשאני צובעת בצבעי מים, ה-copic נותנים את הקונטרס לצביעה.

הסבר קצרצר (ממה שידוע לי): copic הם מרקרים שמיוצרים ביפן ומשמשים
לצביעת מנגה - קומיקס יפני, ובעולם בכלל הם משמשים לחובבי כרטיסי הברכות, לסקיצות וכו'. למרקרים יש כמה מאות גוונים- יש 3 סוגים כרגע - אני משתמשת ב- Copic Sketch, הם הכי דומים למכחול, יש להם 2 צדדים - מכחול וצד עבה למילוי שטחים ויש להם הכי הרבה גוונים. תוכלו למצוא עליהם עוד מידע באינטרנט למי שמתעניין ויש גם לא מעט סרטונים שמסבירים על השימוש בהם, לי זה עזר מאוד. בהצלחה!

קבצים מצורפים

• copics.jpg
    KB 90.8 · צפיות: 29
  • Copic_logo.png
    KB 3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;926276:
שימי פה תמונה שלו, מענין לראות... :)

תודה על השיתוף!!
משגע!

היום ראיתי בדוכן של ספרים ספר שאיירת את הכריכה שלו... מדהים...
תודה!
הכריכה פורסמה איפה שהוא בפרוג...אבל אין לי מושג איפה זה עכשיו, התכוונת לזה?

קבצים מצורפים

• simta low-1.jpg
    KB 98.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
ציור מיוחד,
מתנה מקורית ליומולדת...

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק!! ממש דומה! איזה כיף לקבל כרטיס כזה~

והטושים בטח כייפים!... נוכל לקנות אותם אבל צריך את היידים שלך :p
והכריכה ג"כ מאוד יפה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yael;926584:
תודה!
הכריכה פורסמה איפה שהוא בפרוג...אבל אין לי מושג איפה זה עכשיו, התכוונת לזה?
חה חה
נראה לי היא התכוונה תמונה אמיתית של שמואלי...:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה