- הוסף לסימניות
להורים שלי יש שכנים כאלה שמלווים מחוט ועד שרוך נעל דברים הכי הזויים שיכול לעלות על הדעת וממש רחמנות כל ההתנהלות של הבית שםנכתב ע"י mig;1974192:זה גם סביבתי,
תארי לעצמך ילד שמתרגל בבית הוריו להלוות כל מה שזז גם אם יש בחנות מעבר לרחוב... או כל שבוע בקביעות להשאיל ביום שישי את המעבד מזון... ובמקרה ואת לא בבית הם ישאלו אותך אם הם יכולים לקפוץ לקחת דרך המרפסת, מה הבעיה בכלל?
תארי לך שנתת ממתק לשכן ואחרי רגע כל אחיו באו לבקש כי הם מתגרים...(כולל הגדולים!)
הילדים האלו לומדים שהעולם קיים בשבילם, כולל את, ביתך וחפצייך...
עכשיו אם אני שכנה גב' "לא נעים לי" אני אחלק פעם ועוד פעם לכל האחים, וחבילת החמצוצים תגמר לפני שהיא תתחיל ואני אתעצבן על ההורים שלא מחנכים את הילדים, ואלווה את המעבד ואחרוק שיניים גם אם נתקעתי וזה מעצבן אותי.
ואם אני גב' "מה שנכון לי ולהם" אני אודיע לילדים שעכשיו נתתי ממתק לחיים, הם מוזמנים לקיים את מצוות "לא תחמוד" ופעם אחרת אני אתן למשהו אחר. הם לומדים ומפנימים את המסר הם לא יבוא לבקש עוד פעם.
אני אתן את המעבד מזון ואדרוש שהוא יהיה אצלי נקי עד השעה הרצויה לי, אחרי פעמיים ימאס להם לעבוד את המעבד והם יפסיקו לשאול אותו.
בזה שאתם שמים גבולות לילדים ממשפחות בהן החינוך הסביבתי לקוי בעניין מעצם זה שההורים כאלו, אתם עוזרים להם להפנים נורמות חברתיות שהם לא מודעים להם! זה פשוט חסד!
אם אתחיל לכתוב אני לא אגמור
דווקא הם ילדים רגועים ומשחקים מאוד יפה גם אצלי וגם אצלהנכתב ע"י לבן;1974219:זה המון זמן.
שעה זה גג בשביל ילדים. אח"כ מתחילים להשתולל/להמרח וכו'
הנושאים החמים