שמונה בעקבות אחד.....

נכתב ע"י מלפפון;1976807:
ואי, בגלל האשכול השארת תינוקת צורחת..
זה מה שאומר לא לקחת אשכולות בפרוג ברצינות..
אז האמא צירפה אותו פעם אחת לארוחת ערב, מבטיחה לך שלא קרה לה כלום.

זה גם מה שהפריע לי... התינוקת!
על המקרה של הילד תצטערי מקסימום שבוע.
על תינוקים שהושארו לבד יש אנשים שמתחרטים עד 120 ל"ע :(

נכתב ע"י מקופלת;1977017:

די, הגזמתם, לא שאני מהאמהות שמשאירות לבד, המקסימום זה לרדת לזרוק זבל,
אמא לא יכולה להיכנס למקלחת ופתאום הילד צורח במיטה? היא לא השאירה ילד בן 2 מסתובב בבית לבד, תינוק בלול בוכה, לא נורא...

ח"ו, השארתי אותה עם בת גדולה, והיא התעוררה במהלך הכמה דקות שלא הייתי בבית.
בכל מקרה, לא נראה לי שזה בעקבות האשכול, בכ"ז עברו למעלה משלוש שעות כשהוא אצלם.

נכתב ע"י מקופלת;1977017:

זה לא נשמע המקרה הזה..
אבל אני לומדת מזה שלפעמים אשכולות בפרוג די מוטים לצד מסוים, ומשכנעים מאד.
ואני אומרת לך שלא היית צריכה לרוץ כל עוד רוחך בך.

ועוד משהו:זה רק אומר שאת אמא מסורה, ואשה מתחשבת.

תודה. שוב, לא נראה לי שזה קשור לאשכול, בכל מקרה זה היה מביך.
היה לי חשוב לספר את זה כדי שנזכור שלפעמים באמת קורים דברים לא צפויים, וגם אם נראה לנו משהו מסוים מהכיוון שלנו, זה עדיין רק כיוון אחד.

נכתב ע"י pnina912100;1977170:
די, הגזמתם, לא שאני מהאמהות שמשאירות לבד, המקסימום זה לרדת לזרוק זבל,
אמא לא יכולה להיכנס למקלחת ופתאום הילד צורח במיטה? היא לא השאירה ילד בן 2 מסתובב בבית לבד, תינוק בלול בוכה, לא נורא...

נראה לך שהבעיה היא שהיא בכתה??? הבעיה שהיא לבד!
ולגבי mirier זה בסדר, היא השאירה עם בת גדולה.

וגם למקלחת אני מפחדת להיכנס כשאני לבד עם תינוק.

לפני שקורה משהוא, הכל בסדר. הבעיה היא אחרי שקורה...

נכתב ע"י מקופלת;1977378:
נראה לך שהבעיה היא שהיא בכתה??? הבעיה שהיא לבד!
ולגבי mirier זה בסדר, היא השאירה עם בת גדולה.

וגם למקלחת אני מפחדת להיכנס כשאני לבד עם תינוק.

לפני שקורה משהוא, הכל בסדר. הבעיה היא אחרי שקורה...

אני מבינה שהבעיה שהיא לבד, אני גם פחדנית, אבל בתכלס, מה יכול לקרות שאם אני יהיה בבית אני יוכל להציל? מבינה שיש מקרים, אבל כמה אחוזים זה?
כשאמא נמצאת בבית אבל היא עם עוד כמה ילדים ויש הרבה רעש, התינוק ישן בחדר, גם אז האמא לא תשמע אם פתאום הוא מראה סימנים נגיד של חוסר נשימה, לא הולכים כל 10 דקות לראות שהתינוק חי, נכון?
אז לא אמרתי שזה בסדר, ואני במצב כזה הייתי לוקחת איתי את התינוק,
אבל לא להגזים...

נכתב ע"י pnina912100;1977568:
אני מבינה שהבעיה שהיא לבד, אני גם פחדנית, אבל בתכלס, מה יכול לקרות שאם אני יהיה בבית אני יוכל להציל? מבינה שיש מקרים, אבל כמה אחוזים זה?
כשאמא נמצאת בבית אבל היא עם עוד כמה ילדים ויש הרבה רעש, התינוק ישן בחדר, גם אז האמא לא תשמע אם פתאום הוא מראה סימנים נגיד של חוסר נשימה, לא הולכים כל 10 דקות לראות שהתינוק חי, נכון?
אז לא אמרתי שזה בסדר, ואני במצב כזה הייתי לוקחת איתי את התינוק,
אבל לא להגזים...

צודקת, ולדעתי גם אם נעמוד ללא תזוזה ליד הילד, מה שצריך לקרות - יקרה...
אבל, לפחות אפשר למנוע את רגשות האשם הנוראיים!
זה מה שהתכונתי- לא לעשות דברים שחלילה אח"כ נתחרט עליהם, גם אם האחוזים אפסיים.

לפעמים, לא האמא שולחת את הילדים, הם פשוט מגיעים על דעת עצמם, אומרים שיורדים לשחק למטה ופתאום מחליטים ללכת לחבר...

ואז זה ממש לא בעיה להגיד להם: "אי אפשר עכשיו". גם לשכנות שלי אמרתי שבמידה ובני דופק אצלם שרוצה לשחק עם חברו שבגילו, אם אין להם סבלנות שפשוט יסרבו. מה הבעיה?

כשמגיעים אלינו חברים, אם משחקים יפה, ניחא. אם מתחילים בלאגנים אני פשוט אומרת להם לחזור הביתה כי... (צריך לאכול/התינוק עצבני/יש לי עבודה/חסר מה?)

הסיפור שונה כשהאמא מתקשרת שצריכה לצאת ורוצה להשאיר את חברו של בני לכמה שעות... אז אי אפשר לשלוח אותו חזרה כשמתחשק...
היתה מישהי שפעמיים שלחה אלי את בנה כי היה לה איזה משהו, הבחנתי שהילד מאד מתקשה להתעסק ולשחק בצורה נורמלית, בקיצור מטרד רציני. האמא חזרה בשני הפעמים שעה שעתיים לאחר מה שסיכמה, ולא הרימה בנייד כלל.
בפעם השניה, לא האשמתי אותה כלל, רק את עצמי שהסכמתי לכך. כמובן שמאז למדתי להגיד לא!

אגב, יש גם מקרים הזויים בהם שכנה הופכת אותך למכולת... יש לנו מכולת צמודה לבניין שפתוח רצוף כל היום עד מאוחר בלילה, רק השכנה פשוט מתעצלת לרדת... גם היא וגם בעלה פשוט לא ידעו איך קונים במכולת. רק אצל השכנים. נתתי לה פעם שקית חלב אחרונה שקניתי לשבת, כי היא אמרה שעוד 10 דקות היא יורדת לקנות... החלב הזה לא חזר עד עצם היום הזה... וזה לא היה נגמר במצרכים. הגיעו לבקש דברים יותר הזויים. פשוט התחלתי להגיד שאין לי (אני לא קונה מיותר) ואנו לא לוקחים מהם מחוט ועד שרוך נעל. והתופעה הפסיקה.

מי שסובל מניצול יכול להאשים רק את עצמו. מדוע קוברים את המתים? פשוט כי הם נותנים שיקברו אותם! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה