שמונה מי יודע?

• הוסף לסימניות
פורום צילום נהפך לאחרונה לפורום חידות

• הוסף לסימניות
שמונה אני יודע. התבוננו בצורה שבמרכז השולחת 8 "עלי כותרת" וסביבם שמונת העיטורים הכהים. והזהרו לא לקבל סחרחורת כי הצורות משולבות זו בזו. תקרה אומנותית ונאה להפליא. -איפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;651862:
למה 8? 20 אני יודע!

יותר מ20 לא שלטה בה עינא.

אני דווקא כן הסתכלתי למעלה.

נכתב ע"י pl;651863:

טוב אז לא.
:mad:

נכתב ע"י bbr;651877:
פורום צילום נהפך לאחרונה לפורום חידות

מה עוד לא הבנת:confused:

נכתב ע"י נוי;651882:
שמונה אני יודע. התבוננו בצורה שבמרכז השולחת 8 "עלי כותרת" וסביבם שמונת העיטורים הכהים. והזהרו לא לקבל סחרחורת כי הצורות משולבות זו בזו. תקרה אומנותית ונאה להפליא. -איפה?

צדיק בסדום:)

כל הצורות מורכבות משמונה חלקים, תנסו להתבונן גם מעבר לצורה המרכזית, הכל בחלוקה של שמיניות (או שתי רביעיות).

צולם באחד מחדרי Hampton Court.

• הוסף לסימניות
אגב, הצורות הכהות מלאות צלבים (ליתר בטחון בדקתי במילון וובסטר הידוע בערך CROSS, שלא תחשבו שזה סתם דמיון).

• הוסף לסימניות
מסוג התמונות שאפשר להסתכל ולהסתכל ולהסתכל ולהסתכל .................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;651908:
איפה זה האומפטון קורט הזה?

Hampton Court Palace
East Molesey
Surrey
KT8 9AU
UK

נכתב ע"י אפכא מסתברא;651930:
אגב, הצורות הכהות מלאות צלבים (ליתר בטחון בדקתי במילון וובסטר הידוע בערך CROSS, שלא תחשבו שזה סתם דמיון).

בדקתי ודומני שאין צלבים בתמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה