כללי ''שמור עם'' באינדיזיין

• פותח הנושא avram
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני משתמש בCS5, הגדרתי בסגנון פסקה ''כותרת'' שישמור עם הבא אחריו 2 שורות, ובכ''ז קורה שהסגנון כותרת נשאר בסוף העמוד והפסקה הבאה מתחילה בטור שאחריו, האם זה באג או שחסר לי משהו בהגדרות סגנון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;948529:
אני משתמש בCS5, הגדרתי בסגנון פסקה ''כותרת'' שישמור עם הבא אחריו 2 שורות, ובכ''ז קורה שהסגנון כותרת נשאר בסוף העמוד והפסקה הבאה מתחילה בטור שאחריו, האם זה באג או שחסר לי משהו בהגדרות סגנון?

קרוב לוודאי שיש אנטר בתור רווח בין הכותרת לפסקה.
תן גם לו שמור עם הבא. או החלף בכלל ברווח אחרי פסקה לכותרת.

• הוסף לסימניות
או שעשית טורים ע"י סגנון ואז הוא מתעלם מההגדרה. בCS6 הענין סודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;948658:
או שעשית טורים ע"י סגנון ואז הוא מתעלם מההגדרה. בCS6 הענין סודר.

אין פתרון בCS5?

• הוסף לסימניות
אין

• הוסף לסימניות
כי יש לך גם הגדרות על הפיסקא הבא אחרי הכותרת
ואז האינדיזיין מתעלם מהגדרות על הכותרת

• הוסף לסימניות
ביטלתי מהפיסקה הבאה את כל ההגדרות של שמור עם, ועדיין לא נפתרה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;955670:
ביטלתי מהפיסקה הבאה את כל ההגדרות של שמור עם, ועדיין לא נפתרה הבעיה?

תעלה נא עמוד חי לדוגמה ורצוי גם צילומי מסך של הבעיה וההגדרות שנתת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה