ידוע למישהו מקור על כך שאין לקרוא את שמות האימהות כולם במשפחה אחת או שמות האבות כולם?
A .A.G משתמש רשום עריכה תורנית 18/8/21 הוסף לסימניות #1 ידוע למישהו מקור על כך שאין לקרוא את שמות האימהות כולם במשפחה אחת או שמות האבות כולם?
i am משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום הנדסת תוכנה • 18/8/21 הוסף לסימניות #2 נכתב ע"י .A.G: ידוע למישהו מקור על כך שאין לקרוא את שמות האימהות כולם במשפחה אחת או שמות האבות כולם? לחצ/י כדי להרחיב... אין לי מקור אבל לפי מה שידוע לי אין בעיה לקרוא את כולם במשפחה אחת - אבל לא רצוף.
נכתב ע"י .A.G: ידוע למישהו מקור על כך שאין לקרוא את שמות האימהות כולם במשפחה אחת או שמות האבות כולם? לחצ/י כדי להרחיב... אין לי מקור אבל לפי מה שידוע לי אין בעיה לקרוא את כולם במשפחה אחת - אבל לא רצוף.
ג גלגל הצבעים משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה והפקת סרטים 18/8/21 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י .A.G: מחפש מקור לחצ/י כדי להרחיב... שו"ת מנחת יצחק ט, קלז
צ ציפוש tzipi משתמש מקצוען צילום מקצועי • 19/8/21 הוסף לסימניות #6 אצלינו ממש מקפידים לא לקרוא את כל השמות.
ס סופרוומן משתמש מקצוען • 19/8/21 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י שיראז: סתם לידיעה הרב עובדיה זצ"ל קרא לשלשה מבניו כשמות האבות לחצ/י כדי להרחיב... לא לפי הסדר...
נכתב ע"י שיראז: סתם לידיעה הרב עובדיה זצ"ל קרא לשלשה מבניו כשמות האבות לחצ/י כדי להרחיב... לא לפי הסדר...