שמות לאתרים

• הוסף לסימניות
שלום לכם ציירים ומאיירים יקרים.
אני תמיד מאוד נהנה להיכנס לפורום הזה של ציור איור וצביעה, הנאתי גדולה מאד מיצירותיכם המיוחדות והנהדרות.
כמתחיל, אני מנסה הרבה ללמוד את כללי ויסודות הרישומים בעיפרון בטרם אתפנה ללימודים על לוח ובמנגה סטודיו 5.
אבקשכם ידידים ורעים:
מי שבאפשרותו לרשום לינקיים של אתרים שאני יכול לצפות בהם איורים ורישומים בעיפרון כדי שאוכל קצת ללמוד מהם זה מאד מאד יעזור לי.
המון תודות לכולכם.

- - -
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
המון תודות לך אבימי.
בכלל אני מאד נהנה מיצירותיך ומתפעל מרמת הדיוק והראות של התלת מימד.
פשוט מדהים.
השאלה היא, אני רוצה להתחיל עם עיפרון. יש לך לתת לי שתיים שלוש כללים בעניין, תודה.
ושוב, כאחד שמבקר הרבה בתיבה שלך ונהנה מציוריך המקסימים והנותני הרשאה טובה אני מודה לך על העידכון הראשוני.
שיהיה לך המון... המווווווווווןןןןןןןןן הצלחה.
עם כל הלב.

• הוסף לסימניות
כמה טיפים:
-שפר את צורת האחיזה שלך. שלא האצבעות יציירו אלא כל היד.
-תעבוד הרבה על קוים ישרים, מעוגלים ועוד עם האחיזה הנכונה, מנקודות לנקודות מוגדרות בדף ולא באופן חופשי. כגון, גלילים, קוביות, צורות שונות...
-עבוד בכתמים הדרגתיים ולא בקוים חזקים.
-תחזיק ביד השניה מחק, ותעבוד ככה על איכות ההצללות שלך.
-תתרגם עצמים לנפחים. תדמיין צורות עשויות מקוביות, מלבנים ועיגולים.

ומצורף קישורים להנאתך
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?entryId=1700329&skip=1
http://www.gadullman.com/117271/איך-לצייר-שיעורים-באתר-בחינם-סטודיו-גד-אולמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה