התייעצות שמות לבנות 2025

מצב
הנושא נעול.
זה נכון שלא טוב לקרוא בשם חיבה אלא רק בשם המלא?

בסדר.
אבל בשביל נבואה צריכים להתכוונן לה'
לגשת בדחילו לתת שם לתינוק יהודי.
להבין שזה עמוק ושורשי בנשמה שלו ולא שעשוע נחמד.
כשאשה אומרת לי : ההורים ממש רוצים שם אבל בא לי והולך היום ....
אני לא חושבת שזו נבואה. סליחה.
השמות כינרת, אור, הם בנבואה???

לא אומרת מה לעשות , בכלל, אבל לא אוהבת שתוקעים לי מקור.
ברור שהנבואה מגיעה במצב שההורים מוכנים לקבל אותה ומאמינים...
בסדר כל אחד עם הדעות שלו.
אבל הבאתי מקור כי לא הבנתי אם זה שאלה מפקפוק.....כאילו אני יודעת שאני לא קוראת בשם לפני לידה כי אני מחכה להארה הזו ולראות את הילד חשבתי שזה ברור לכולם

מירי צי אמרת שהשם הודיה ספרדי מידי
מה את אומרת על אודיה?
{יש לי אחיינית מהממת עם השם הזה, שם עדין ממש הרבה יותא מהודיה}
חוץ מאחת שהיא לגמרי לא דתיה אולי היא טוענת.שהיא התחזקה צא מכירה..
אבל לא משנה קוראים לי הודיה בשם שני
ואני לא אמרתי שזה ספרדי....מישהו אחר אמר.
מכירה הודיה גם ליטאית אבל אחת...

זה נכון שלא טוב לקרוא בשם חיבה אלא רק בשם המלא?
לא יודעת לי יש 2 שמות וקוראים לי בשם אחד וגם חיבה וחמי שיהיה בריא מתקדמת לקרא לי ב2 שמות...
הוא אומר שזה המזל שלי...
לכןןןן אני קוראת לילדים בשם אחד וללא שמות חיבה....כדי לא להכנס לפינה הזו
אני מכוונת למצא שמות כאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה