עזרה שמות לתאומות בנות

מצב
הנושא נעול.
אסתר והדסה (אתי ודסי)
שירה והודיה
הלל ותהילה
נועה ונויה
עטל ורייזל

ואלו שמות של רבניות צדיקות שאפשר לקחת רעיונות מהשמות שלהן:
שיינא, סטערנא, רבקה, דבורה לאה, חיה מושקא, שטערנא שרה, נחמה דינה, חנה.

באחת הלידות הראשונות שלי אמרו כל הזמן בת, כל ההריון חלמתי על שם מסוים שאני אוהבת
(זה גם היה אמור להסתדר בפרשה של תאריך הלידה)
בשבוע האחרון התברר שזה בן:)

הייתי בטוחה שלבת אחר כך אקרא בשם הזה
כשהיא נולדה זה היה אחרי סבתא שנפטרה אז קראנו בשמה
חשבתי שלבת שאחר כך אקרא כך, פתאום אחרי הלידה לא יכולתי לחשוב על השם הזה וכך הלאה
רק אחרי הרבה שנים פתאום לאחר הלידה הכי הסתדר לי לקרוא כך

הבן כבר נשוי, הבת ילדה קטנטנה, רק שתבינו שלפעמים באמת ההרגשה והחיבור באים אחרי הלידה וזהו
אז חכי ללידה שבעז"ה תעבור בקלות בשמחה ובידיים מלאות ובריאות
ואז כבר תזכי לרוח הקודש

בלת"ק
שירה ומרים
גילה ורינה
מלכה ורבקה

אחרי שאמרת- ספרדיה, מהמקורות, יפה גם לבד-
אסתר והדסה
תהילה ושירה או הודיה
שירה וברכה
נחמה וברכה
מלכה ואסתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

היתה כאן ניקית בשם @רוח סתרים, היא נעלמה כמו רוח סתרים אחרי שהאשכול ננעל
באחת מהתגובות לפני שהאשכול ננעל היא מודה לכל האנשים הטובים שסייעו לה (לא מצליחה לצטט) פניתי אליה כדי לברר מי עזר לה אבל היא לא עונה
אני מחפשת עזרה דחופה לבחורה מהממת בת עשרים, בת לאמא נרקסיסטית. שמעוניינת לעזוב את הבית בדחיפות. ממש בגדר של פיקוח נפש.
לא מחפשת משפחה, חמה ככל שתהיה. אלא מסגרת שמתאימה לה ותהיה מסוגלת לתת לה גם את המעטפת המקצועית לשיקום הדימוי העצמי המרוסק.
אולי דירת בנות. שחוו את מה שהיא חוותה.
יש רעיונות? מישהו מכיר דבר כזה? אשמח לכל מידע כאן או באישי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה