יצירות לשימוש חופשי
כן להכל...
תודה רבה!
ערכתי כבר...
היצירות כאן >
מת על הבקשות כאן :ROFLMAO:
אפשר לעשות את הלוגו שלי בעיצוב של גלידה?

צפה בקובץ המצורף 2079399

בשמחה.
@קונדיטורית מתחילה
אפשר לעשות הרבה דברים...
תפרטי יותר.
צירפתי זיפ.
צפה בקובץ המצורף 2079410

אפשר לעשות גם לי?
אבל משהו קצת יותר מגניב מתמונה של קערת פירות
יותר בקטע אומנותי,
תודה רבה מראש!!!!!!!
🍇🍈🍉🍊🍋🍋🍐🍏🍎🥭🍍🍌

אפשר לעשות גם לי בבקשה?
סלסלה ורודה.
עשיתי לעצמי, אבל אשמח לעוד. (בסגנון הזה)
סלסלה ורודה.jpg

@הנסיכה סינדרלה
יצרתי ,אני מחכה לנטפרי שייפתח , בינתיים זה מה שתכתבי "ציור ילדותי {או שמן רך}, נסיכה בת 3 בלונדינית עיניים תכלת, לבושה שמלה וורודה שמכסה את הברכיים עם שרוולים, יושבת בחלון המשקיף לים."
יצרתי את זה כאן.

@הנסיכה סינדרלה
יצרתי ,אני מחכה לנטפרי שייפתח , בינתיים זה מה שתכתבי "ציור ילדותי {או שמן רך}, נסיכה בת 3 בלונדינית עיניים תכלת, לבושה שמלה וורודה שמכסה את הברכיים עם שרוולים, יושבת בחלון המשקיף לים."
יצרתי את זה כאן.
האמת שלא כ"כ הבנתי מה הולך שם...

האמת שלא כ"כ הבנתי מה הולך שם...
יש כזה דבר שנקרא "פורמט" , {מה שכתבתי שם . "ציור ילדותי {או שמן רך}, נסיכה בת 3 בלונדינית עיניים תכלת, לבושה שמלה וורודה שמכסה את הברכיים עם שרוולים, יושבת בחלון המשקיף לים."}
כדי ליצור בAI צריך לכתוב מה רוצים, ולי יש נטפרי אז לא הכל נפתח אז נתתי לך קישור לבינה מלאכותית שאת תיצרי שם.

יש כזה דבר שנקרא "פורמט" , {מה שכתבתי שם . "ציור ילדותי {או שמן רך}, נסיכה בת 3 בלונדינית עיניים תכלת, לבושה שמלה וורודה שמכסה את הברכיים עם שרוולים, יושבת בחלון המשקיף לים."}
כדי ליצור בAI צריך לכתוב מה רוצים, ולי יש נטפרי אז לא הכל נפתח אז נתתי לך קישור לבינה מלאכותית שאת תיצרי שם.
גמני עם נטפרי...
יש לי מה לנסות?

כן, רק צריך לחכות עד שיפתח ולרוב שלא נפתח לי אני מבקש כאן ליצור לי את הפורמט שאני נותן.
אז בבקשה מי שיכול ליצור את הפורמט הזה. "ציור ילדותי {או שמן רך}, נסיכה בת 3 בלונדינית עיניים תכלת, לבושה שמלה וורודה שמכסה את הברכיים עם שרוולים, יושבת בחלון המשקיף לים."}
אשמח לראות תוצאה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה