יצירות לשימוש חופשי
@כוכב נו

מה את רוצה שיראו בתמונה?
אה יש לי רעיון אבל הוא ממש מסובך לא נראה לי שאני יצליח
זוהר שמימי, אור, חיות ונתינה. משהו לא שגרתי משהו שמסל לאחרים את משמעותהניק מענין לראות רעיון עם צבעים כהים ורעיון עםצבעים בהירים.
ממש תודה

זוהר שמימי, אור, חיות ונתינה. משהו לא שגרתי משהו שמסל לאחרים את משמעותהניק מענין לראות רעיון עם צבעים כהים ורעיון עםצבעים בהירים.
ממש תודה
אוי עשיתי משהו לפני שאמרת לי
האיש הכי גבוה בעולם ליד האיש הכי נמוך בעולם

רוצה לחזור שוב מה את רוצה שיראו?
20250827_0217_Height Contrast in Town_simple_compose_01k3mamh9xfjksfbd91detf77q.png

רק ששם הניק קצת עמוק ממה שהוא נראה...
חלק מהעניינים שטמונים בו:
א) ארטיק- טוב ברור...
ב) ART- אומנות בלע"ז

אז למה שלא נשלב את שני האלמנטים יחדו, וניצור...
אמנות על ארטיק?....
1756293489000.png

אוי עשיתי משהו לפני שאמרת לי
האיש הכי גבוה בעולם ליד האיש הכי נמוך בעולם

רוצה לחזור שוב מה את רוצה שיראו?
צפה בקובץ המצורף 2048809
תודה על הטירחה.
אשמח למשהו שידיק את הבקשה שלי, לא התחברתי.
אשמח למשהו אומנותיי רעיוני שמשלב משחקי/ גלי אור שימימי ונתינה.
אולי כדור העולם עם יד שנותנת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה