שיתוף שמחה לשתף איור כריכה (אחותי כלה 2)

• הוסף לסימניות
קיבלתי היום את הספר
הכריכה באמת מטורפת ומושכת עד למאודד!!!!!!!!!!
והספר שמרנו אותו בריגשה לשבתת

• הוסף לסימניות
מרים יעל
ציור מושלם ציור מושקע
ובתור מתחילה אני מקווה שאגיע לרמה כזו
אם מותר לשאול כמה שנים את מאיירת
אשמח לקבל טיפים איך מאיירת צריכה לנהוג
כלומר כמה שעות היא צריכה לשבת ולצייר כל יום
ומה עושים כשיש הרבה דברים מסביב מחוייבות אחירות בחיים
תודה רבה ריקי

• הוסף לסימניות
מרים יעל
ציור מושלם ציור מושקע
ובתור מתחילה אני מקווה שאגיע לרמה כזו
אם מותר לשאול כמה שנים את מאיירת
אשמח לקבל טיפים איך מאיירת צריכה לנהוג
כלומר כמה שעות היא צריכה לשבת ולצייר כל יום
ומה עושים כשיש הרבה דברים מסביב מחוייבות אחירות בחיים
תודה רבה ריקי
תודה רבה!
אם את שואלת כמה שנים אני מאיירת דיגיטלי- זה בערך 9 שנים, אבל ציירתי ידנית המון עוד קודם. אני לא יכולה לומר לך כמה שעות כדאי לשבת לצייר כל יום, אני רק יודעת שאני אישית שנים ישבתי וציירתי כל יום קרוב ל-6 שעות (במהלך שעות הלימודים:ROFLMAO:)אבל חשוב לפני שמשקיעים זמן באימון ותרגול, שיהיה גם ידע. כלומר, קודם ללמוד את הבסיס ואז לתרגל, לא לתרגל סתם כי זה יכול לקחת הרבה יותר זמן כך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על ההתמדה שלך והעקביות
אני שמיחה גם לרות את הבלוגים שלך באתר
כן למדתי את הבסיס בציור דמויות אנטומיה
מתקשה בצביעה בתוכנה גם בקליפסטודיו וגם בפוטושופ
וכמו שאת אומרת אולי להתאמן הרבה ביד קודם
לפני שאני מתחילה עם התוכנהמ מה אומרת?
אין חכם כבעל נסיון

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על ההתמדה שלך והעקביות
אני שמיחה גם לרות את הבלוגים שלך באתר
כן למדתי את הבסיס בציור דמויות אנטומיה
מתקשה בצביעה בתוכנה גם בקליפסטודיו וגם בפוטושופ
וכמו שאת אומרת אולי להתאמן הרבה ביד קודם
לפני שאני מתחילה עם התוכנהמ מה אומרת?
אין חכם כבעל נסיון
לתרגל הרבה, ולא משנה באיזה מדיום. עדיף בשניהם אם את רוצה להיות מאיירת דיגיטלית :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה