כללי שמחה לשתף:)- סוף סוף עיצבתי לוגו לעצמי... [מנסה שוב להעלות תמונה]

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעזרת ה' יתברך.
​​​​
מנסה מחדש. :

וואו... יותר מידי זמן לא הייתי כאן...
שמחה לשתף אתכם שברוך ה' התחדשתי בלוגו.:)
[IMG2=JSON]{"data-align":"none","data-size":"full","src":"http:\/\/www.prog.co.il\/core\/image\/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP\/\/\/wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw=="}[/IMG2]

החלטתי סוף סוף לא להישאר יחפה... עיצבתי לעצמי לוגו... נראלי שאני מחבבת אותו
:)
עיצבתי בעצמי את האותיות על בסיס פונט עברי... מה דעתכם?

​​​​​​​

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
נראה יפיפה
מעולה שבנית על פונט עברי -
תהיה התאמה מושלמת וזה מעולה.

האות הראשונה צריכה להיות גבוהה יותר (קאפס)
ונראה שאת ה& לקחת מפונט קיים היות ורוחב האות משתנה

הצלחות!

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים, והפונט מלוטש היטב. מצטרף להערה על ה-&.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הפירגונים:) מחמם לב:)

נכתב ע"י EPaP;n4899716:
נראה יפיפה
מעולה שבנית על פונט עברי -
תהיה התאמה מושלמת וזה מעולה.

האות הראשונה צריכה להיות גבוהה יותר (קאפס)
ונראה שאת ה& לקחת מפונט קיים היות ורוחב האות משתנה

הצלחות!
EPaP וחיים בניסטי!
תודה לכם! ותודה על הפירוט!
לגבי ה-& זו החלטה עיצובית. כשעשיתי צר יותר לא התאים לי בעין. בצורה הרחבה יותר הוא השלים לי בעין את הריבוע הדמיוני שבתוך החלל שבין המילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;n4902392:
תודה לכולם על הפירגונים:) מחמם לב:)

כשעשיתי צר יותר לא התאים לי בעין. בצורה הרחבה יותר הוא השלים לי בעין את הריבוע הדמיוני שבתוך החלל שבין המילים.

בעונג רב.

לגבי ה-&, לפחות מבחינתי, האידיאל הוא שיעוצב בעובי אחיד וזהה לעובי האותיות.
כעת יש בו עוביים משתנים, בעוד שבאותיות העובי אחיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4902402:
בעונג רב.

לגבי ה-&, לפחות מבחינתי, האידיאל הוא שיעוצב בעובי אחיד וזהה לעובי האותיות.
כעת יש בו עוביים משתנים, בעוד שבאותיות העובי אחיד.

תודה ויישר כוח.
בעיני הוא סוג של "אלמנט גרפי" עיצובי. [ביחוד בגלל שאין לי סמליל כלשהו],
אי"ה בכל זאת אבחן שוב את הגירסה הקודמת שיצרתי כ"חלק מטקסט אחיד" (יתרה מזאת- בנסיונות שעשיתי ביני לביני לפני כן לקחתי & שונה בתכלית [סריפי] ודי נחמד. אך אהבתי יותר את העדינות של זה אם כי כן רציתי הבדל ביניהם. )

• הוסף לסימניות
א. מעצב לא צריך לוגו, מה שכן טוב שתהיה לו חותמת למודעות. כמובן שאם המודעות הן מזעזעות לא יועיל שום דבר אבל מה שמעצב כן צריך הוא שבמידה והוא יודע לעצב כמו שצריך, צריך ליצור כלי שיכיל את התחושות שנצרות בעיני אנשים.

ב. אני חושב שהכיוון הוא מצויין, ועל אף שכל המבינים כאן משבחים את הלוגו, אני קצת חלוק בדעתי.
ככלל בעיצוב לוגו, צריך שהוא יהיה קליט וזכיר. אח הגורמים המרכזיים לעיצוב לוגו כזה הוא עיצוב בצורות מוחלטות.
צורה שהיא לא פה ולא שם לא בדיוק עגול, לא בדיוק אליפסה וכו' לא רק שהוא מפספס את המטרה אלא הוא גם מזיק, כי לוגו כזה נותן תחושה לא בטוחה ולא נחרצת.
עיצוב צריך שיהיה "הדוק" עם "גרוב". זה כמו להקה שמנגנת... אם אחד הנגנים לא מסונכרן באופן מדוייק עם שאר הלהקה גם בחלקיק קטן של שניה, זה נשמע זוועה.

כשמעצבים לוגו טיפווגרפי כל אות הוא כמו אחד הנגנים, אם אחת הצורות לא מדברת בשפתן של שאר הצורות הוא יוצר "אנטי-עיצוב" ולא עיצוב.
האותיות חייבות לשבת בדיוק במקום הנכון להן!!!

טוב, את כל ההערות שלי, הגבתי בסרטון שמצביע על כל הליקויים בלוגו.
כמובן שיפצרתי אותו קצת כדי שיורגשו השינויים שהצבעתי עליהם.

כמובן שהלוגו שלך מצויין, כל ההערות שלי הם במילי מיקרונים, אבל שעושים את כל ההבדל בין לוגו טוב ללוגו מצויין.

קבצים מצורפים

• OrtLogo.pdf
    KB 41.6 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
והנה הסרטון (אם זה מעניין מישהו( זה 7 דקות בסך הכל.
קיצרתי כמה שיכולתי לשמור על קובץ סרון קטן ככל שניתן.

קבצים מצורפים

• OrtComment.wmv
    10.9 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;n4902420:
תודה ויישר כוח.
בעיני הוא סוג של "אלמנט גרפי" עיצובי. [ביחוד בגלל שאין לי סמליל כלשהו],
אי"ה בכל זאת אבחן שוב את הגירסה הקודמת שיצרתי כ"חלק מטקסט אחיד" (יתרה מזאת- בנסיונות שעשיתי ביני לביני לפני כן לקחתי & שונה בתכלית [סריפי] ודי נחמד. אך אהבתי יותר את העדינות של זה אם כי כן רציתי הבדל ביניהם. )

אם תרצי להוסיף את סימן ה-& כאלמנט עיצובי זה מעולה, אך זכרי שהוא חייב להיות או זהה לסגנון האותיות שבטקסט - או שונה מאוד ממנו.
אם הסימן, כמו הלוגו הנוכחי, דומה מאוד לאותיות אך מתאפיין בעובי קו משתנה, הדבר יכול להיתפס כטעות.
לכן, בחרי את האופציה המועדפת עלייך - או להתאימו לעובי הטקסט כך שיהיה כיחידה אחת, ואז תקבלי לוגו רשמי, רציני וסולידי יותר, או שתשני את סגנון הצורה שלו לחלוטין כך שיהיה ניכר שמדובר בכוונה תחילה בפונט שאינו זהה לאותיות, ואז תקבלי לוגו עם נופך 'שובר שגרה', ומעיד על יצירתיות ועניין.

כמובן שתוכלי לעצב את הסימן כאוות נפשך, אם החלטת שהוא מרכז הלוגו, הן מבחינת צבעונית וצורנית.
ייתכן גם כי הוא מכיל בתוכו אמירה של 'גם וגם', שני דברים אותם מקבל הלקוח ששוכר את שירותייך, לדוגמה.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;n4902890:

וואו, איזו השקעה!
הסברים נפלאים (היה מעניין לראות קורל בפעם הראשונה ... ;) )

אם כבר, לא עדיף שה A תהיה מבוססת צורת אות קיימת
לדוג' מנויה מהR או O או T?
ניסיתי על הO, ממה שר' אליהו העלה

• הוסף לסימניות
< לא רוצה להפריע לדיון המקצועי >

ולכן הודעתי פונה ישירות אליך - אורית המקסימה
אז קודם כל הרבה הצלחה!!
ובגלל שאני קצת מכירה אותך אישית ולא רק מהפורום...
אז כשקראתי את המילים הנ"ל:
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4903826:
או שתשני את סגנון הצורה שלו לחלוטין כך שיהיה ניכר שמדובר בכוונה תחילה בפונט שאינו זהה לאותיות, ואז תקבלי לוגו עם נופך 'שובר שגרה', ומעיד על יצירתיות ועניין.
חשבתי שבגלל שאת אלופה גם בציור
וכדי לבטא את הטאצ' אישי והייחודי שיש לך,
אז אולי תעשי את ה& בכתב יד ובצבע שונה.

זה רק כיוון נוסף, כדי לבלבל אותך לגמרי :)

• הוסף לסימניות

מעניין מאד! תודה על כל ההסבר ודווקא על ההערות שהם במילי מיקרונים

• הוסף לסימניות

וואהו, זה מרתק
יישר כח!

• הוסף לסימניות
מחכים ומלמד, ולא, אני בכלל לא מהתחום של עיצוב גרפי.
תודה רבה!
רחלי

• הוסף לסימניות
איזה הסבר מחכים ומאיר עיניים!
פתאום הבנתי איך פונט בנוי

לו הייתי יכולה, הייתי שולחת עוד ועוד תודות.

• הוסף לסימניות

וואו! אליהו פריד- אין לי מילים.
מאוד התרגשתי לראות את ההשקעה בסרטון המפורט.
מה שנתן לי להרגיש מבין השיטין שכנראה הוא שווה את זה;)
תודה על ההשקעה בתגובה מפורטת ומאירה!
והסרטון המעולה. תודה על הדיוקים והדקויות. אמנם מדדתי בסרגל את הריבועים מהנקודות הכי קרובות בין אות לאות. אך לקחתי את כל הארותיך לתשומת לבי. תבורך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4903826:
אם תרצי להוסיף את סימן ה-& כאלמנט עיצובי זה מעולה, אך זכרי שהוא חייב להיות או זהה לסגנון האותיות שבטקסט - או שונה מאוד ממנו.
אם הסימן, כמו הלוגו הנוכחי, דומה מאוד לאותיות אך מתאפיין בעובי קו משתנה, הדבר יכול להיתפס כטעות.
לכן, בחרי את האופציה המועדפת עלייך - או להתאימו לעובי הטקסט כך שיהיה כיחידה אחת, ואז תקבלי לוגו רשמי, רציני וסולידי יותר, או שתשני את סגנון הצורה שלו לחלוטין כך שיהיה ניכר שמדובר בכוונה תחילה בפונט שאינו זהה לאותיות, ואז תקבלי לוגו עם נופך 'שובר שגרה', ומעיד על יצירתיות ועניין.

כמובן שתוכלי לעצב את הסימן כאוות נפשך, אם החלטת שהוא מרכז הלוגו, הן מבחינת צבעונית וצורנית.
ייתכן גם כי הוא מכיל בתוכו אמירה של 'גם וגם', שני דברים אותם מקבל הלקוח ששוכר את שירותייך, לדוגמה.

בהצלחה רבה!

תודה עצומה חיים!

אמש לאחר שעניתי לך חשבתי שוב על ההבדל המזערי מידי שיוצר תחושה של טעות.
והיום ראיתי שאוששת כאן בתגובתך את הרגשתי.

נזכרתי במה שאני בהדרכות בפרוג מסבירה לתלמידות שאם עושים אלמנט/תמונה עקומה צריך ליצור אותה כך שהיא לא תיראה טעות. [לא לעקם קצת מידי... לא לקרופ את קצה הקצה ועוד]
כמו בצילום וחיתוך אלמנטים או תמונות. ועוד דוגמאות רבות.
מכיוון שהסנדלר הלך יחף הרבה זמן הוא נעל את סנדליו קצת כלאחר יד [או רגל] ... הסתבר שלא יישמתי כאן את הכללים... ויצרתי 'טעות'.
כיף שיש כאן אנשים מדהימים כמוך עם לב ענק, כמו אח, שיודעים להאיר בטוב טעם. בבחינת פוקח עוורים.
יתכן והנורה החכמה שבלוגו שלך האירה כאן יותר.

ה' יברך אותך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה