מידע שימושי שמחות בית השואבה ה'תשפ"א

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישו יודע אם היום יש בקול חי עם צפיה
הבנתי שמארחים את אברהם פריד
אשמח לקישור במידה ויש.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש איזה הופעות מעניינות של זמרים בשידור חי?
אברהם פריד, שלוימי גרטנר, ישי ריבו וכו?

• הוסף לסימניות
בתולדות אהרן היה בלילה בתוך בית הכנסת ולא בחוץ, המשטרה העלימה עין
ומה חשבתם שלא תעלים אם הם היו מנסים לעשות משהו אז אני לא מרחם עליהם ובפרט על השוטר הראשון שהיה נכנס לשם מה נעשה זה הסגנון:):):)

• הוסף לסימניות
נפתלי קמפה יש מחר בעיריית ירושלים אם אני זוכרת נכון
קישור לאלי קליין ונפתלי קמפה, יש?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעלות קישור לשידור חוזר/ליוטיופ,
משמחת בית השואבה הבוקר בכותל המערבי,

עם תזמורת 'פייער' ו'דודי קאליש'?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
קישור לאלי קליין ונפתלי קמפה, יש?
מי שיפתח לנטפריים יבורך

• הוסף לסימניות
מי שיפתח לנטפריים יבורך
כתוב שם שתוכן זה אינו זמין כרגע, אשמח לדעת אם זה מופיע רק למי שבנטפרי א"כ אשמח לבדיקה בשמחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נפתלי קמפה יש מחר בעיריית ירושלים אם אני זוכרת נכון

עד מתי זה?
מישהו יודע מדוע זה לא נפתח לי בסינון של אתרוג??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה