דרוש מידע שמחות בית השואבה תשפ"ה-מקומות מעניינים ומיוחדים בלבד

הבנתי שיש מחר (יום שני) בישיבת אורייתא בירושלים משהו גדול עם הערשי וויינבערגער (לא בטוח, תבררו לפני).
יש למישהו מידע על שמחת בית השואבה בישיבת אורייתא את הסגנון והציבור (זה רק חסידים) והאם שווה לבוא מרחוק זה עוצמתי וכו'

מישו יודע על שמחת בית השואבה בסגנון קרליבך?

יש למישהו מידע על שמחת בית השואבה בישיבת אורייתא את הסגנון והציבור (זה רק חסידים) והאם שווה לבוא מרחוק זה עוצמתי וכו'
אני לא יודע שום דבר על השנה, אבל הייתי שם בשנים קודמות וזה אירוע כללי, לא חסידי בלבד בכלל, ומאוד שמח ומאוד מושקע. לדעתי שווה לבוא גם מרחוק. (זה נמצא בסוכה ענקית שבנו ליד אורייתא, כך שהמקום הוא מזמין לכלל הציבור ואתה לא מרגיש שנכנסת לאיזה היכל של ישיבה).

יש השנה במערת המכפלה?

יש היום בחברון?

c1c94779-d38a-4916-a73a-ecc6344fb639.jpg

מישהו יודע מה יש היום בסוכת ראש העיר ירושלים ?

אני לא יודע שום דבר על השנה, אבל הייתי שם בשנים קודמות וזה אירוע כללי, לא חסידי בלבד בכלל, ומאוד שמח ומאוד מושקע. לדעתי שווה לבוא גם מרחוק. (זה נמצא בסוכה ענקית שבנו ליד אורייתא, כך שהמקום הוא מזמין לכלל הציבור ואתה לא מרגיש שנכנסת לאיזה היכל של ישיבה).
יש מקום גם לנשים?

שמעתי משהו שאוריתא עולה השנה 10 ש"ח כרטיס,
זה נכון???

תכלס די סיטי, מה יש היום והאם זה בתשלום?

איפה יש היום בירושלים שמחות בית השואבה מעניינות עם עזרת נשים????
דחוףף
תודה רבה והמשך חג שמח!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה