נכתב ע"י איציק'ל;753237:אני חושב שלפעמים, החיתוך כן מועיל, זה כאילו נותן לך חלק מהסצנה ואת השאר תדמיין לבד, אני אוהב להשתמש בזה מידי פעם.
נכון מאוד, אבל כאן אהבתי...נכתב ע"י moti!a;753251:זה נכון ביותר!!!!
אבל.... צריך לדעת איפה ואיך לחתוך!
יש חיתוך אומנותי שמשאיר למח להשלים את הפרטים ומשדרג את התמונה
ויש חיתוך לשם חיתוך שרק מקלקל ולא תורם
חיתוך יכול לעשות תמונה או להרוס אותה
![]()
נכתב ע"י איציק'ל;753262:נכון מאוד, אבל כאן אהבתי...
השומקום הזה בגבעות שמאחורי היישוב איתמר לכיוון הביקעה, חברים טובים.איפה אתה מוצא תאנשים החמודים האלו באמצע שומקום?
או שאתה חלק מהם....
צודק ! כמובן שיש גם כזו אבל בתמונה הנוכחית אהבתי את המבט.בתמונה השניה עוד טיפה לפתוח למטה להכנסת כל חלקי האצבעות
כאן בתמונת הכנר החיתוך מכוון דווקא ככה.אבל.... צריך לדעת איפה ואיך לחתוך!
נכתב ע"י DDFF;753571:אהבתי.
ולענ"ד מוטי דווקא צודק במקרה הזה.
תמונה מעולה, ז"א שיש לי איזשהוא עתיד ... ?!נכתב ע"י moti!a;753594:אגב התמונה הראשונה שלך הזכירה לי תמונה ישנה שלי כאן :
http://www.shlomi-group.com/forum/index.php?showtopic=21526&src=gallery
![]()
נכתב ע"י דוד דנברג;753604:ז"א שיש לי איזשהוא עתיד ... ?!![]()
והנה עוד יותר..נכתב ע"י הלו קיטי;753632:לדעתי לא כי עכשיו מפריע הראש החתוך, בתמונה הקודמת זה לא הפריע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים