נכתב ע"י שריל'ה;437925:הייתי מורידה לו ת'גבות קצת למטה.. בפוטושופ
אבל חמוד!
אבל חמוד!
תוכנה לעריכת תמונות (אתה באמת לא יודע או שאתה מסתלבט?)נכתב ע"י שלמה;437927:מה זה פוטושופ?
אבל חמוד!
נכתב ע"י אביה;438321:תוכנה לעריכת תמונות (אתה באמת לא יודע או שאתה מסתלבט?)
נכתב ע"י אביה;438321:תוכנה לעריכת תמונות (אתה באמת לא יודע או שאתה מסתלבט?)
דומני שדווקא מאשדודנכתב ע"י צל99;438372:הוא מקרית מלאכי, לא מסטלבט.
סליחה שאני הורס את הבדיחה, אבל שלמה הוא אחד ממומחי הפוטושופ של פורום צילום... אחד מאלה שלא זזים בלי התוכנה הזו... בפרופיל מופיע שהוא גם גרפיקאי... מאלה שיכולים ללמד...נכתב ע"י אביה;438321:אתה באמת לא יודע?
נכתב ע"י shmil15;438347:צריך להכיר קצת את הנפשות הפועלות ...
נכתב ע"י מנחם הלוי;438539:סליחה שאני הורס את הבדיחה, אבל שלמה הוא אחד ממומחי הפוטושופ של פורום צילום... אחד מאלה שלא זזים בלי התוכנה הזו... בפרופיל מופיע שהוא גם גרפיקאי... מאלה שיכולים ללמד...
מבט באקסיף מלמד שהתמונה עברה עיבוד בPS CS3
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים