יש מצב שחולי קורונה ישארו בבית , בבידודמה מעצבן ?
אשרייכם ישראל שדואגים למניני חולי הקורנהמסכימה עם כל מילה .
בעלי הכי שמר בעולם והתחסן כמובן.
ובכל אופן נדבק... וכמובן שומר בידוד לפי כל הכללים
לא נראה לי שעלול להדביק משהו במניין לחולי קורונה בלבד.
רק בריאות לכולם
וחג שמח
נכון גם אנחנו שנה שעברה בשמחת תורה ההינו בבית כי בעלי חזר מחול וממש הסתגרנו.לא יודעת,
כשאנחנו חלינו בקורונה, בשמחת תורה שנה שעברה בעלי התפלל בבית ועשה הקפות לעצמו.
זה לא בדיוק נכוןנכון גם אנחנו שנה שעברה בשמחת תורה ההינו בבית כי בעלי חזר מחול וממש הסתגרנו.
המציאות השתנתה!
לא כי נזהרים פחות!!!
כי מבינים שאם יהיה מנין לחולים זה לא פוגע באיש!
שנה שעברה רוב הרבנים הורו לעשות ככה, והשנה כמעט כולם מורים אחרת, ברור לכולנו שהמציאות השתנתהלא יודעת,
כשאנחנו חלינו בקורונה, בשמחת תורה שנה שעברה בעלי התפלל בבית ועשה הקפות לעצמו.
מה כל כך ברור?שנה שעברה רוב הרבנים הורו לעשות ככה, והשנה כמעט כולם מורים אחרת, ברור לכולנו שהמציאות השתנתה
אני הכי אוהב את המשפטים האלו... שומע את זה כל הזמן...בעלי הכי שמר בעולם והתחסן כמובן.
ובכל אופן נדבק...
מה שהשתנה בעיקר זה שרובם ככולם (חוץ ממקרים בודדים ממש) של אנשים במצב קשה זה אנשים שבחרו מרצונם את האפשרות הזאת. ברור שצריך לשמור כמה שיותר ואנו באמת מנסים ובעלי היה חושב אלף פעמים ומתיעץ 5000 פעמים לפני שהיה הולך לכזה מניין אבל א"א להגיד שהמצב אותו דברמה כל כך ברור?
מה השתנה?
אין קורונה?
היא נעלמה?
היא מדבקת פחות?
היא פחות קשה?
אנשים לא נפטרים ממנה?
מה השתנה?
מי זה כולנו שברור להם שהמציאות השתנתה?
הרבנים שבסביבה שלי לא מורים אחרת מנה שעברה.
אני מבינה אבל שחסר טעם לכתוב כאן...אז פרשתי מהדיון.
אני תקוע בבית כבר מהחג הראשון 4 נפשות
ובכלל מישהו יודע כמה זמן אחרי התסמינים, כבר אפשר לצאת מהבידודדדדדדדדדד
יש את המידע באתר משרד הבריאותמה תכלס'
יש מניין קורונה?
אני תקוע בבית כבר מהחג הראשון 4 נפשות
ובכלל מישהו יודע כמה זמן אחרי התסמינים, כבר אפשר לצאת מהבידודדדדדדדדדד
כשהלכו לפי מתי שהחולה אמר שהתחילו התסמינים טענו שאנשים משקרים כדי לצאת מוקדםגם אנחנו חוגגים את החג עם הקורונה כבר מערב החג ואמורים לצאת ביום שלישי (מחר סופסוף) בחצות ודקה-
כך לפי הוראות עובדי משרד הבריאות ומאוחדת שחופרים לנו יום יום בטלפון...
חולה קורונה יכול לצאת מהבית לאחר 10 ימים מהיום שעשה בדיקת קורונה
ולא משנה אם עדיין יש לו תסמינים או לא, וממש לא חשוב מה הוא מרגיש
כל עוד עברו עשרת הימים- מבחינת משרד הבריאות הוא כבר מחלים!
אבסורד? -ככה זה! אין שום כללים נורמלים בקורונה...![]()
מעודדים אנשים להבדק ברגע שיש להם תסמינים ולא למרוח את הזמן
נכוןלפי מה שאמרו לנו- אין צורך לעשות בדיקה לאחר 10 ימים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים