כללי שמחת תורה - מַשמִים מדי?

• הוסף לסימניות
טנקס.

קבצים מצורפים

• שמחת תורה 1 לתצוגה.jpg
    KB 282.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
חמוד

אולי את ה'חסידים' יותר בולט כלומר יותר צבע שחור

• הוסף לסימניות
חמוד

אולי את ה'חסידים' יותר בולט כלומר יותר צבע שחור

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שזה מדהים!!...
את הקווים מתחת לחסידים הייתי מוחק, הם מגיעים לשמים עם הריקוד שלהם והקווים מגבילים אותם.

• הוסף לסימניות
בצד שמאל לא הייתי נוגעת - מיוחד במינו!!!
בצד ימין הייתי משחקת עם טיפוגרפיה קצת יותר מעניינת כי זה פשוט עיצוב שדורש התייחסות לטיפוגרפיה!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!!!
דווקא אהבתי את הקווים. זה נראה חלק מהריקוד שלהם. כיאלו רגל אחת מעברו האחד והשניה מהעבר השני....

מיוחד ,
אולי קצת יותר טיפוגרפיה בצד הימני...

• הוסף לסימניות
זה יפה!

קצת מטושטש, אולי תעמעם את הרקע מתחת, או תבליט את העליון.

מאוהב בפונט הזה! אלפא

• הוסף לסימניות
מדהים! פשוט נהנה מהאמנות שלך.

הפריע לי שזה נותן תחושה שיותר מתאימה לל'ג בעומר.
לשמחת תורה צריך משהו יותר יציב ושמח,
את הטקסט לחזק עם פחות טקסטורה ויותר יציבות.
ולהוסיף קונטרסט בין המרקדים לרקע.

• הוסף לסימניות
אולי גם לעשות שהאור יבוא יותר מתוכם ולא מאחוריהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה