שמח וכיף...

• הוסף לסימניות
ילדים מדהימים, משת"פים מעולים
היה כיף לצלם
וקשה למיין-
אז קבלו כמה עמודים;)

• הוסף לסימניות
הכל יפיפה האחרונה מיוחדת

• הוסף לסימניות
מקסים. רואים שהיה להם כיף אצלך
הייתי מורידה את הדגלונים הדף האחרון

• הוסף לסימניות
לילדים מדהימים ;)
אלבום מדהים...

הצילום מקסים,
והעיצוב כ״כ משדרג,
הבדל שמיים וארץ בין לרות את התמונות בלי עיבוד ועיצוב ללראות אותם כך... :)
אגב, הם באו בהמלצתי, ואחרי שאני רואה את התוצאה המקסימה... חכי לי אני גם בדרך...

בקטנה רק לגבי העיצוב: המסגרת המעוטרת בעמוד הראשון לא סותרת קצת את הקו הנקי? הייתי מנסה משהו חלק יותר.
בעמוד האחרון: המעבר צבע באותיות קצת ״מעצבן״...
הפונט של ה״טדי בר״ מידי נוקשה ובנאלי יחסית לרוך שהעמוד מעביר, אולי פונט עגול יותר?

• הוסף לסימניות
היי לנדא,
מה את שלהם?
הם באמת מקסימים +++

תודה על ההשקעה בהערות (אני לוקחת לתשומת ליבי)

• הוסף לסימניות
אלבום מגוון ממש ויפה.

אני הייתי מוותרת בכלל על התמונה הראשונה שבמסגרת...או בעמוד נפרד

• הוסף לסימניות
יופי של תאורה
תמונות מקסימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה