שמיים ומים

• פותח הנושא lizi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני ממש לא צלמת, פשוט בדרך חזור מים המלח הייתי חייבת לעצור ולצלם את הנוף המרהיב.
אשמח לקבל הארות והערות.

קבצים מצורפים

• IMG_0266.jpg
    3.2 MB · צפיות: 17
  • IMG_0267עותק.jpg
    3.7 MB · צפיות: 23
  • IMG_0268.jpg
    3.8 MB · צפיות: 17
  • IMG_0270.jpg
    2.8 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לא צלמת, אבל יש לך יופי של עין לקומפוזיציות.
התמונות לא הכי מעניינות, אבל הן שקטות ונחמדות, והקומפוזיציות יפות.

• הוסף לסימניות
האחרונה תפסה לי את העין (במובן החיובי).
יפה.

• הוסף לסימניות
התמונה הרביעית בהחלט מעבירה את אווירת השקט. אולי היה רצוי לנקות קצת את הניירות בקדמת התמונה ולדאוג לקצת יותר קונטרסט.

התמונה הראשונה עקומה, השניה סתמית, והשלישית בהחלט מראה על גישה לקימפוז נאה, כמו שכתבה רבקה.

• הוסף לסימניות
היות והרביעית הכי תפסה לי את העין (גם הראשונה אבל אין לי כוח ליישר.. :))
אז אותה תיקנתי קלות + הצעת קרופ..
לשיפוטכם..

קבצים מצורפים

• IMG_0270.jpg
    1.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הראשונה, אם לא הייתה עקומה, הייתה טובה מאוד.

• הוסף לסימניות
וואו. 'מי יתן לי אבר כיונה'... לציפור דרור כמוני, זו שאלה של 'לא תחסום' לראות את התמונות האלו...

• הוסף לסימניות
כל התמונות חוץ מאחרונה אין בהם הולכת עין לכן הם משעממות התמונה אחרונה היא יפה והיא היית יכולה להיות יותר יפה עם הכביש היה יוצא מצד שמאל למטה וחוטי חשמל מצד ימין היית לך יופי של הולכת עין
בתמונה הזאת ההולכת עין מסתיימת בעמוד הראשון ממול לא נורא לאט לאט בכיוון הנכון בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה