שמיכות + מצעים - מי יודע?

• הוסף לסימניות
היכן ניתן להשיג בבני ברק שמיכת פוך סינטטי עבור ילדים במחיר טוב?
וכן מצעים למיטת נוער, עדיף בגוון סגול בהיר (מתאים לחדר).

תודה!

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת מצעים או כיסוי מיטה (למיטה משולשת) בצבע סגול בהיר, ועדיין לא מצאתי!
אם מישהו מכיר או יודע, אשמח לשמוע גם אני!

• הוסף לסימניות
יש בר' עקיבא חנות ליד שי מתוק של סמיכת כרמיה אני קניתי וממש מרוצה מתכבס בקלות ונראה כמו חדש

• הוסף לסימניות
משפחת קניבסקי בבני ברק באזור כהנמן פינת ר"ע מוכרת מצעים מאוד אמינה וזולה
036190091 או 035708802
נ.ב. נראה לי שעברו עכשיו דירה אז צריך לבדוק אם הטלפון נכון ואם לא לשאול שם מה המספר שלהם עכשיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;892342:
יש בר' עקיבא חנות ליד שי מתוק של סמיכת כרמיה אני קניתי וממש מרוצה מתכבס בקלות ונראה כמו חדש

אוקיי החנות לא קיימת כיום אבל אם את רוצה את השמיכות אני יכולה למכור לך במחיר סביר.

פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;892330:
אני גם מחפשת מצעים או כיסוי מיטה (למיטה משולשת) בצבע סגול בהיר, ועדיין לא מצאתי!
אם מישהו מכיר או יודע, אשמח לשמוע גם אני!
כיסוי מיטה כמו נגיד שמיכת קיץ?
או משהו יותר אומנותי?

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול שבפוקס יש מבצע על פוכים 1 ועוד אחד חינם
אין לי מושג על מחיר לא נכנסתי לראות

• הוסף לסימניות
בבני ברק הכי זול וגם איכותי
אצל חן-טוב ברח' ז'בוטינסקי

למי שרוצה יש להם סניף גם בירושלים בפתח תקווה 16

שרות מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה