שמיכות צמר שבורחות מהציפה

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם שמיכות הצמר יושבות לכם יפה בתוך הציפה או שהן בורחות ומסתובבות?
איך גורמים להן לשבת יפה בפנים, בלי להצטרך להנדס את העסק מחדש בכל בוקר?
ומה גורם למשל לשמיכות הפוך להשאר יפה על עומדן בתוך הציפה?

אשמח לתגובות שיאירו את עיני.

אציין כי יש לי שמיכות צמר קטיפתיות כאלו.
איני יודעת מה שמן המסחרי, אבל הן שונות ממה שיש לאמא שלי, למשל.
(לא זכור לי שאצל אמא שלי הן ברחו. אולי בגלל שלא אני זו שסידרה שם את המיטות:confused:?)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
עצה של גברים :) :)
שימי סיכות ביטחון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1124171:
האם שמיכות הצמר יושבות לכם יפה בתוך הציפה או שהן בורחות ומסתובבות?
איך גורמים להן לשבת יפה בפנים, בלי להצטרך להנדס את העסק מחדש בכל בוקר?
ומה גורם למשל לשמיכות הפוך להשאר יפה על עומדן בתוך הציפה?

אשמח לתגובות שיאירו את עיני.

אציין כי יש לי שמיכות צמר קטיפתיות כאלו.
איני יודעת מה שמן המסחרי, אבל הן שונות ממה שיש לאמא שלי, למשל.
(לא זכור לי שאצל אמא שלי הן ברחו. אולי בגלל שלא אני זו שסידרה שם את המיטות:confused:?)

תודה מראש!

מזדהה לגמרי!!
לאמהות שלנו יש שמיכות מסוג אחר - לא קטיפתיות, ולכן הן יושבות יפה כמו פוך.
הקטיפתיות שוחות להן בכיף בתוך הציפה, עד שפשוט הפסקתי להשתמש בהן וקניתי פוך סינטטי לעונת המעבר...
אולי הפתרון הוא להשתמש בלי לצפות? מצד שני, למי יש כח לכבס גודל כזה כל שבוע?

נ.ב. סיכות ביטחון אמנם תופסות את הפינות אבל שאר השמיכה - זזה ככל יכולתה לכיוון האמצע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1124188:
נ.ב. סיכות ביטחון אמנם תופסות את הפינות אבל שאר השמיכה - זזה ככל יכולתה לכיוון האמצע...

אני עדיין חושב שזה פיתרון גברי ולא אידיאלי,
אבל בעניין מה שכתבת, אני חושב שזה לא נכון,, כי אם תפרסי את השמיכה כמו בנאדם ותמתחי אותה ורק אז תשימי את הסיכות וכמו שצריך, אין סיכוי שבאמצע השמיכה תזוז.

• הוסף לסימניות
אצלי אוהבים את המרקם של הקוץ מאד,
אי לכך אני לא מצפה ומכבסת לעיתים קרובות.

שמיכות צמר יותר בורחות בגלל שהן דקות ולא ממש במידות של הציפיות בד"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1124192:
אבל בעניין מה שכתבת, אני חושב שזה לא נכון,, כי אם תפרסי את השמיכה כמו בנאדם ותמתחי אותה ורק אז תשימי את הסיכות וכמו שצריך, אין סיכוי שבאמצע השמיכה תזוז.

לא נכון. כנראה אין לך הכרות עם השמיכות מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
אני שנה שעבה כבר ניסיתי לחשוב על פתרון (היה אשכול כזה שנה שעברה, תחפשו)
בקיצור, קניתי תיקתקים הכי גדולים שיש, ותפרתי לשמיכה עצמה בארבע פינות ולציפית מבפנים את הבנזוג של התיקתק. מובן עד כאן?
אח"כ כשמכניסים את השמיכה לציפה, צריך לשים לב לאיזה כיוון להכניס אותה, ואז מחברים את התיקתקים.
אבל שלא תחשבו שזה 100%, כי השמיכה עדיין מתגלגלת והפינה כאילו נכנסת לבפנים, אבל זה יותר קל לסדר את זה, כי רק מושכים את הפינות בכוח ומיישרים את השמיכה וזה מסתדר, לא צריך לשייט עם היד בפנים :)
מקווה שהבנתם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שמיכות הצמר לא יושבות יפה בציפה כי הם לא אותו הגודל בדיוק, וכיון שהשמיכה קצת יותר רחבה היא לעולם תגלוש מהציפה.
אפשר לקפל את השמיכה (עם סיכות ביטחון!) שתהיה ברוחב של הציפה או מעט פחות.
אז זה יחליק הרבה פחות.

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי על פתרון לעשות תיקתקים.
תנסי עם שמיכה אחת ואז תחליטי אם לעשות כך גם בשאר השמיכות

• הוסף לסימניות
נראה לי לא בטיחותי סיכות ביטחון..

• הוסף לסימניות
1. שמיכות צמר בפרט אם הן קטיפתיות ורכות אין צורך לצפות
הן יכולות לעבור כביסה בדיוק כמו הציפות שלהן
כל הרעיון של הכיסוי זה עבור שמיכות/כריות שלא יכולות להתכבס מידיי שבוע
2. יש לרכוש שמיכות פוך למעבר שהכמות שלהם היא חצי מהכמות של פוך רגיל (600 גר' במקום 1200) והן מקסימות ונתפסות היטב בציפה
3. מי שמתעקשת על ציפוי ניתן לתפור סרטים בצדדים ולקשור
הם נתפסים חזק יותר מתיקתקים

• הוסף לסימניות
מה יותר כיף מלהתכסות עם הצמר הקטיפתי הזה בלי כיסוי?
בשביל מה צריך לכסות?
לא חושבת שיש צורך לכבס כל שבוע!!!!!
יותר מפוך מצופה, אבל עדיין לא כל שבוע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה