מידע שימושי שמיכת כובד/ כרית כובד היכן ניתן להלוות או לשכור לתקופת ניסיון?

• הוסף לסימניות
שמיכת כובד וכרית כובד הן דברים יעילים מאוד לוויסות חושי.
אך הם גם יקרים מאוד!
ברצוני לנסות את השימוש בהם לפני שאני קונה.
מי יודע היכן אפשר לשכור /להלוות לתקופת ניסיון ביתית?

• הוסף לסימניות
כעת שחזרו המשלוחים חינם באמזון זה לא יקר (אך לא שמעתי שיש כרית כובד, אא"כ משהו נוהג לישון עם כרית על הראש...)

המשלוחים חינם במוצר זה הם בעיקר בשמיכות לילדים אך ניתן למצוא גם דגמים למבוגרים (רק שמשום מה גוגל מתרגם את המשקל LBS (ליברות) לק"ג וליברה אחת שווה ל450 גרם)

• הוסף לסימניות
חברה בשם פרופריו.
אנשים חרדים משלנו שעשו עבודה טובה ממש.
אני חושבת שאפילו הם ניקים פה בפרוג.
בעבר לפחות, ידוע לי שהשאילו להתנסות.
תבדקו

• הוסף לסימניות
ראיתי במחיר יפה בEBAY עד 20LB שווה ל9 ק"ג

(ובאחד האתרים היה כתוב שההמלצה היא ל10% ממשקל הגוף)

• הוסף לסימניות
ראיתי במחיר יפה בEBAY עד 20LB שווה ל9 ק"ג

(ובאחד האתרים היה כתוב שההמלצה היא ל10% ממשקל הגוף)

ל"ש

מי שרוצה יש כעת קופון של 20% הנחה (עד 50$ כלומר יוצא 10$ הנחה על השמיכה הנ"ל)

• הוסף לסימניות
חברה בשם פרופריו.
אנשים חרדים משלנו שעשו עבודה טובה ממש.
אני חושבת שאפילו הם ניקים פה בפרוג.
בעבר לפחות, ידוע לי שהשאילו להתנסות.
תבדקו

properio.co.il
יש 30 יום נסיון.
אם השמיכה לא עזרה- מקבלים החזר כספי.
יש התאמה מקצועית של השמיכות ונסיון רב עם מגוון בעיות. (עובדים גם עם בי"ח, קופ"ח ועם המרפאות בעיסוק המומחיות ביותר בארץ)
השמיכות של פרופריו הן היחידות מבד במבוק- בד שמתאים גם לקיץ הישראלי החם.

• הוסף לסימניות
איך מכבסים כזו שמיכה
מישהו יודע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה