שמיכת קטיפה של פנדה - יש בעיה לכבס?

• הוסף לסימניות
כבסתי שמיכת קטיפה של 'פנדה' ב30 מעלות, וסחיטה עדינה
השמיכה התפוררה ונוצרו בה חורים ענקיים :eek:
שלא לדבר על המכונה עצמה שמלאה סיבים... :mad:

עשיתי משהוא לא בסדר? בתוית המצורפת רשום שניתן לכבס... :(

• הוסף לסימניות
יש לי גם שמיכות כאלה וכיבסתי ולא קרה לזה כלום
ממש מוזר מה שאת אומרת..

• הוסף לסימניות
אז מה זה יכול להיות? המכונה טובה, צעירה בת שנה בסך הכל ומכבסת נפלא
אני מפחדת להכניס את השמיכה השניה למכונה...

• הוסף לסימניות
אני מכבסת פעם בכמה חודשים ויוצא נוצץ! אפס תקלות

• הוסף לסימניות
מוזר מאד מאד!
אני מכבסת במכונה כביסה רגילה (לא עדינה או קצרה או משהו) + מייבש יוצאת חדשה
אולי דפקט ספציפי בחתיכה הזו? אם רשום על התוית שאפשר לכבס את יכולה להתלונן בחברה.

(רק תבדקי קודם שלא בטעות זה היה על 90 מעלות.. כי לפי התאור של השמיכה זה נשמע שעברה הרתחה..)

אגב שמיכות, אני לא מסוגלת להתכסות בחומר סינטטי ולכן כרגע אני עם פוך אמיתי:eek: שכמובן מידי מחמם.
יש לכן רעיון לסוג שמיכה שמתאימה למעבר ולא הקטיפות האלו? משהו יותר כותנתי ונושם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;1243136:
(רק תבדקי קודם שלא בטעות זה היה על 90 מעלות.. כי לפי התאור של השמיכה זה נשמע שעברה הרתחה..)

זה היה בוודאות על 30. בדקתי לפני ואחרי

ננסה לחזור לחנות, אולי הם יחליפו, ואם לא - נעבור לדרגים הגבוהים :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה