כללי שמים

• הוסף לסימניות
צריכה דחוף תמונות של שמים ברמה איכותית!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
תחפשי באשכול הקישורים.
נראה לי שיש שם קישור לאתר עם תמונות מדהימות של שמים באיכות

• הוסף לסימניות
בבקשה =)

קבצים מצורפים

• IMG_0733.jpg
    3.2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בהשגחה פרטית, התישבתי היום לסדר את הקבצים שלי והנה אני מגלה תקיית שמים ונזכרת שראיתי בחטף שמישהיא כאן ביקשה, אז כיווצתי לראר ובאתי לחפש את האשכול שלך :)

בהנאה!

צפה בקובץ המצורף 142809

צפה בקובץ המצורף 142810

צפה בקובץ המצורף 142811

צפה בקובץ המצורף 142812

צפה בקובץ המצורף 142813

צפה בקובץ המצורף 142814

צפה בקובץ המצורף 142815

קבצים מצורפים

• nebo001.jpg
    KB 398.4 · צפיות: 31
  • nebo1.rar
    2.1 MB · צפיות: 18
  • nebo2.rar
    4.9 MB · צפיות: 13
  • nebo3.rar
    4.9 MB · צפיות: 25
  • nebo4.rar
    3.8 MB · צפיות: 20
  • nebo5.rar
    5 MB · צפיות: 19
  • nebo6.rar
    4.7 MB · צפיות: 27
  • nebo7.rar
    5.1 MB · צפיות: 40
  • nebo8.rar
    5.2 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
רק אני עליתי למעלה לבדוק שאני בפורום הנכון..?

בקשות חינמיות לצרכי עיצוב מבקשים (וגם יש יותר סיכוי למצוא..) בפורום עיצוב גרפי.

ואם כבר.. מישהו בדק שאין פה הפרה של זכויות יוצרים..?

• הוסף לסימניות
לפי מה שזה נראה את מחפשת תמונת שמים לתלת מימד, תחפשי בגוגל HDRI FREE.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה