כללי שמירה אוטומטית באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בוקר טוב.

איך עושים שמירה אוטומטית באינדיזיין?

תודה.

• הוסף לסימניות
כברירת מחדל, הקובץ נשמר אוטומטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1097712:
כברירת מחדל, הקובץ נשמר אוטומטי.

אני לא מדבר על קריסה של האינדיזיין,
אלא על שמירה אוטומטית באמצע העבודה..

דהיינו-
כמו וורד שאתה מגדיר לו שמירה אוטומטית של 5 דקו',
אם אתה יוצא ממנו, הוא לא שואל אם לשמור או לא.. כי הוא כבר שמר אוטומטית..
ואם הוא שואל [ביציאה], זה רק על הדקו' האחרונות שאחרי השמירה האחרונה,
ואם במקרה כזה אני ילחץ על 'לא', הוא ישמור את הכל חוץ מהדקות האלו בלבד..

ובאינדיזיין, עשיתי שישמור כל 10 דקו',
יצאתי ממנו, והוא שאל אם לשמור, ועשיתי 'לא' [כי לא רציתי שישמור את הדקו' האחרונות, וכמו בוורד], והאינדיזיין מחק הכל ולא שמר כלום.

סליחה על החפירה,
אבל אני מקווה שעכשיו הובנו דבריי,
ואשמח לעזרה.

תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
נסה לחפש בספריית TEMPE. קובץ אינדזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1097721:
נסה לחפש בספריית TEMPE. קובץ אינדזיין.

חיפשתי, ואין..

ואגב, אני לא מדבר על קובץ גיבוי שנוצר מהאינדיזיין, אלא על הקובץ המקורי,
איך עושים שמירה בו בעצמו באופן אוטומטי כל כמה דקו'?

• הוסף לסימניות
נו, איפה המקצוענים?

תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה