שמירה אוטומטית במנגה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגדיר שמירה אוטומטית במנגה?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגדיר שמירה אוטומטית במנגה?
בוודאי. מעלה צילוןם מסך - מגיע דרך file.
יש לי את ה clip studio אבל אני כמעט בטוחה שזה אותו דבר במנגה.
אפשר להגדיר כל כמה זמן תהיה שמירה.
@אבימי אפשר לצרף ללינקיה
מנגה שמירה אוטומטית.JPG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב EX של מנגה?
אני כמעט בטוחה ששמעתי מאברהם זמורה על שמירה אוטומטית כשהיה לו מנגה. אם זה קריטי - אני אנבור בסיכומים אי שם...

• הוסף לסימניות
ב EX של מנגה?
אני כמעט בטוחה ששמעתי מאברהם זמורה על שמירה אוטומטית כשהיה לו מנגה. אם זה קריטי - אני אנבור בסיכומים אי שם...
תודה הרבנית.
לא קריטי עד כדי אין צורך.
הסברת כ"כ יפה אז סתם הלכתי לנסות.
עדיין יש לי קונטרול S...

• הוסף לסימניות
כן, כן.
רבנית צדקת שעוזרת ליהודים.

• הוסף לסימניות
אז מה למעשה,
במנגה EX יש שמירה אוטומטית, או אין?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה
אך אצלי זה נפתח כך:

קבצים מצורפים

• upload_2019-1-7_16-11-8.png
    upload_2019-1-7_16-11-8.png
    KB 219 · צפיות: 65

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה