כללי שמירה באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אני עבדתי על עבודה רצינית באילוסטריטור
בקיצור הוא לא רוצה לשמור את העבודה הוא כותב לי כמצורף בתמונה,
בבקשה את עזרתכם.

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 169.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הוא אומר שיש לו בעיה עם גופן מסויים, ולכן יש לך 2 אפשרויות:
א) להחליף גופן
ב) בעת שמירת הקובץ להוריד את ה'ווי' מCreate Pdf Compatible File

• הוסף לסימניות
כתוב שהפונט שאתה משתמש בו לא חוקי. כדי לסגור בכל זאת כדאי לנסות לבטל את הסימון באפשרות הראשונה בחלון של הסגירה לPDF.
preseve illustrator editing capabilities

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה 23;668805:
כתוב שהפונט שאתה משתמש בו לא חוקי.
בערך. אבל לא לגמרי מדוייק.
זה יכול להיות חוקי לחלוטין, אבל בהגדרת הגופן הם חסמו את האפשרות של הדפסה לPDF,
בגופני מאסטרפונט יש את זה הרבה.

והיות וברירת מחדל, אילוסטרייטר שומר את הקובץ עם אפשרות 'התאמה' לPDF, והרי הגופן נעול בפני סגירה לPDF, יש התנגשות בשמירה.

• הוסף לסימניות
אם אני קניתי את הפונט והכל חוקי יש חסימה לשמירה בPDF? זה בעצם אומר שאני לא אוכל להשתמש בפונטים שקניתי לקבצים שצריך להדפיס?

• הוסף לסימניות
זה אומר שאת צריכה להודיע למאסטרפונט שישלחו לך שוב את כל הגופנים עם אפשרות סגירה לPDF.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה